Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~J24 niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:26
~~J23 napisał(a): W pełni zgadzam się z tą opinią o tym pustaku chociaż też nie wiem z kim piszę . Ale to nieważne . Ważne że mamy podobne zdanie.

No nie wiem czy to wystarczy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznik niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:27
~~J24 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): W pełni zgadzam się z tą opinią o tym pustaku chociaż też nie wiem z kim piszę . Ale to nieważne . Ważne że mamy podobne zdanie.

TO JA SIĘ DOŁĄCZAM.
~~Kłódka dziewicza niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:30
~~klucznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J24 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): W pełni zgadzam się z tą opinią o tym pustaku chociaż też nie wiem z kim piszę . Ale to nieważne . Ważne że mamy podobne zdanie.

TO JA SIĘ DOŁĄCZAM.

No ale do czego ? Do flaszki może by bo mnie stać . Ale do Jana nie za bardzo bo mi mamusia nie pozwala.
~~Pokrzywnik ogrodowy niezalogowany
28 maja 2025r. o 18:40
To wyjdź w końcu spod spódnicy mamusi . Nie bądź laluś.
~~Zawilec rabatkowy niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:40
~~Pokrzywnik ogrodowy napisał(a): To wyjdź w końcu spod spódnicy mamusi . Nie bądź laluś.

Łatwo mówić a ja mieszkam z mamusią 51 lat. Jak się wkurzy to kto mi zrobi obiadek.
~~ niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:52
Prokurator Bodnar : " Uważam, że mieszkający na stałe w Polsce obywatele Ukrainy, podobnie jak obywatele UE, powinni mieć prawo udziału w zbliżających się wyborach ....."
~~Gnidy z pisu niezalogowany
28 maja 2025r. o 20:57
Jacek Goebbels Kurski zapowiedział swój powrót do TVP i wywołał wielką irytację w PiS. Macierewicz też już się szykuje i poleciał po parówki.
~~J23 niezalogowany
28 maja 2025r. o 21:07
''Ziobro groził sędzi Annie Ptaszek usunięciem z zawodu? Śledztwo wykaże
20 marca br. Stowarzyszenie Sędziów Polskich „Iustitia” powiadomiło Prokuratora Generalnego o możliwości popełnienia czynu zabronionego przez posła na Sejm RP Zbigniewa Ziobrę. Jakiego konkretnie?

- Polegającego na tym, że 1 lutego br., udzielając wywiadu prasowego Radiu Maryja, przy użycia groźby bezprawnej, wywierał on wpływ na czynności urzędowe Sądu Okręgowego w Warszawie w ten sposób, że groził sędzi tego sądu - Annie P. usunięciem z zawodu oraz pozbawieniem wszystkich przywilejów przynależnych sędziemu. Do czego miałoby dojść w przypadku zastosowania wobec niego kary porządkowej aresztowania na wniosek Sejmowej Komisji śledczej do zbadania legalności, prawidłowości oraz celowości czynności operacyjnych podejmowanych między innymi z wykorzystaniem oprogramowania „Pegasus” w związku z uporczywym niestawiennictwem na przesłuchanie przed Komisją w charakterze świadka oraz uporczywym uchylaniem się od złożenia zeznań - przekazuje prokurator Andrzej Kukawski, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Toruniu.
Czynności sprawdzające przeprowadzone w Prokuraturze Okręgowej w Toruniu doprowadziły ją do przekonania, że zachodzi uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa z art. 190 par. 1 Kodeksu karnego (kierowanie gróźb bezprawnych).

- W związku z tym 26 maja br. wszczęliśmy śledztwo w sprawie kierowania w dniu 1.02.2025 r. w Toruniu, publicznie, podczas wypowiedzi na antenie Radia Maryja gróźb karalnych usunięcia z sądownictwa oraz pozbawienia przywilejów sędziowskich sędzi Sądu Okręgowego w Warszawie. Groźba ta wzbudziła u pokrzywdzonej sędzi uzasadnioną obawę, że zostanie spełniona - informuje prokurator.

WAŻNE. Za groźby karalne grozi do 3 lat więzienia

Przestępstwo z art. 190 par. 1 Kodeksu karnego zagrożone jest karą pozbawienia wolności do lat 3.''

Zamknąć i po problemie. . ''Koti'' szybko znajdzie sobie alfonsa .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu