Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~umorusany czajnik niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 16:56
Też nie wiem. Za okłamywanie wyborców paragrafów nie ma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~JAN NIE MA RACJI niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 20:21
~~ napisał(a): Lucjan jak zwykle nakręcony. Chce innych wysyłać na leczenie a sam prostaczek nie chce korzystać z darmowych porad Jana.
I to jest błąd ale zrozumiały bo jako tępa dzida nie potrafi korzystać z dobrych rad.

Muszę jasno stwierdzić że tu Jan się myli. Nie ma na świecie takiego leku który zadziała na " LUCUSIWE PLEMIĘ ".
~~PORADA niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 20:25
Ja uważam że trzeba poradzić tym pseudopatriotom aby zaczęli kupować tylko czysto Polskie towary.
Polskie jedzenie . Polskie urządzenia AGD. Polskie samochody . A NA WYPŁATĘ BRALI TYLKO PAŃSTWOWE POLSKIE OBLIGACJE SKARBU PAŃSTWA.
~~Nie tylko niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 21:46
~~PORADA napisał(a): Ja uważam że trzeba poradzić tym pseudopatriotom aby zaczęli kupować tylko czysto Polskie towary.
Polskie jedzenie . Polskie urządzenia AGD. Polskie samochody . A NA WYPŁATĘ BRALI TYLKO PAŃSTWOWE POLSKIE OBLIGACJE SKARBU PAŃSTWA.

Kupować rowery pancerne , pasztetową i salceson. Patriotyczne żarcie z kapustą .
~~Za to nie niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 22:25
~~umorusany czajnik napisał(a): Też nie wiem. Za okłamywanie wyborców paragrafów nie ma.

A za jumany czajnik ?
14240
M21W2
6 czerwca 2025r. o 8:22
~~Powiedz Lucuś napisał(a): Za co mieliby zamknąć Tuska ? Konkrety.

Kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą , pełzający zamach stanu.
~~sąsiad za płota niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 17:02
Tak się zamyka kłamliwą gębę Lucjanowi .
~~bolecnauta niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 17:20
Lucjan to kwintesencja obłudy i fałszu.
Lucjan to umysłowy impotent i trudno się też z tym nie zgodzić że to wiejski cham .
Dorze że został rzucony na kolana .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.