~~socjolog z zamiłowania napisał(a): Lucuś nikogo nie może zaorać oprócz samego siebie co już nie raz tu to robił. A tym bardziej Janusza bo ten jest od niego o kilka poziomów wyżej do Lucka.
Zresztą początkujący gimnazjalista jest intelektualnie bardziej rozwinięty niż ten stary ,sfrustrowany tetryk przesiąknięty nienawiścią do oponentów wręcz do szpiku kości .
Klasycznym przykładem tego jak potrafi kipieć od nienawiści jest Janusz. Ale to jest też przykład na to jak taki Lucjan , człowiek po prostu głupi potrafi nienawidzić mądrzejszego od siebie bo wie że nigdy takiemu nie dorówna.
Stąd ta nienawiść ocierająca się o zachowania przypisane komuś kogo podręczniki opisują jako socjopatę.
Taki człowiek potrafi być nieobliczalny i trudno przewidzieć do czego może się posunąć doprowadzony przez własną niemoc do szału.
Tacy ludzie są toksyczni i takich powinno się unikać. Stąd samotność takiego Lucjana bo ludzie potrafią czuć podświadomie zagrożenie i odzywa się prosty odruch obronny.
Postawa takiego Lucjana może mieć też inne podłoże a mianowicie symptomy ChAD ale o tym w następnej pogadance
DOBRANOC.
Z całego serca DZIĘKUJĘ tobie za ten post , potwierdzasz to co wiem od dawna , podłość i głupota oszczekiwaczy
nie zna granic , to jest cecha charakteru Tuska i jego otoczenia , dlatego dostali łupnia .
Tacy podli maluczcy oszczekiwacze pomogli Karolowi Nawrockiemu wygrać wybory , dziękuję tobie w imieniu wszystkich
PATRIORÓW że nam pomagacie i jeszcze pomożecie w odsunięciu od władzy koalicji 13 grudnia a Tuska posadzeniu
tam gdzie jego miejsce , w więzieniu .
Pozdrawiam i miłego dnia .
Dopisane 05.06.2025r. o godz. 10:07:
Kamiński: Tusk nawyzywał Trumpa i Nawrockiego. Nie chcę takiego premiera
Gościem Przemysława Szubartowicza na antenie Polsat News był Michał Kamiński. Polityk Trzeciej Drogi nie zostawił wątpliwości w kwestii Donalda Tuska. Wystarczą cytaty. Komentarz niepotrzebny.
" Kto dzisiaj uwierzy, że człowiek, który nie wierzył, że Nawrocki zostanie prezydentem i nawyzywał go od alfonsów, nie wierzył, że Trump zostanie prezydentem i nawyzywał go od agentów KGB, jest w stanie prowadzić skuteczną polską politykę? "
" Jak pan będzie oglądał spotkanie prezydenta Donalda Trumpa z prezydentem Karolem Nawrockim, to i pan i ja będziemy widzieli spotkanie prezydenta polskiego i amerykańśkiego, a Donald Tusk będzie widział spotkanie alfonsa z agentem KGB. Nie chcę takiego premiera. Po prostu.
Widziałem polskiego premiera, który cytował patostreamera w programie telewizyjnym, powoływał się na swój autorytet i opluwał Karola Nawrockiego powołując się na panią z bazaru, która mu coś powiedziała. Nie mam zaufania, że ten człowiek obroni te wartości, dla których powołano koalicję.
Nie stało się nic, żeby ta koalicja przestała funkcjonować, ale stało się wszystko, by na jej czele przestał stać Donald Tusk. "