Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Obalamy mity niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 23:47
" obalamy mity " - dla wyznawców zjechanej prawicy to nie to samo co u was obalanie jaboli.
Niedouki z Ocic chwaliły się wynikami wyborów. To to samo gdyby się pochwalili że zebrali 51% zgniłych ziemniaków z pola i wygrali.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Prezydent elekt już działa niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 23:49
Na początek pozbawili pracy opiekunkę tego pana Jerzego w DPS . To kawalerka pana prezydenta elekta.
~~Ola Boga niezalogowany
4 czerwca 2025r. o 23:55
Jadę sobie dzisiaj swoim paseratti rocznik 89 a tu z nieba jak nie pizdnie . Kasztany poleciały na mój nowy fabryczny lakier.
Na szczęście byłem blisko CPN . Schowałem się pod dachem . Nistety miałem pecha bo za mną przyjechał jakiś wypacykowany goguś BMW i musiałem za to stanie kupić 5 litrów benzynki.
Mój zbiornik dostał szoku anafilaktycznego od przekarmienia.
a BURZA NIE USTĘPOWAŁA.
~~Lewa czy prawa noga niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 0:00
~~Ola Boga napisał(a): Jadę sobie dzisiaj swoim paseratti rocznik 89 a tu z nieba jak nie pizdnie . Kasztany poleciały na mój nowy fabryczny lakier.
Na szczęście byłem blisko CPN . Schowałem się pod dachem . Nistety miałem pecha bo za mną przyjechał jakiś wypacykowany goguś BMW i musiałem za to stanie kupić 5 litrów benzynki.
Mój zbiornik dostał szoku anafilaktycznego od przekarmienia.
a BURZA NIE USTĘPOWAŁA.

A jak to jest teraz .? Jest jeszcze dzisiaj czy już jutro ?
Lekkie zanietrzeżwienie to smakosz nie pijak.
14240
M21W2
5 czerwca 2025r. o 10:07
~~socjolog z zamiłowania napisał(a): Lucuś nikogo nie może zaorać oprócz samego siebie co już nie raz tu to robił. A tym bardziej Janusza bo ten jest od niego o kilka poziomów wyżej do Lucka.
Zresztą początkujący gimnazjalista jest intelektualnie bardziej rozwinięty niż ten stary ,sfrustrowany tetryk przesiąknięty nienawiścią do oponentów wręcz do szpiku kości .
Klasycznym przykładem tego jak potrafi kipieć od nienawiści jest Janusz. Ale to jest też przykład na to jak taki Lucjan , człowiek po prostu głupi potrafi nienawidzić mądrzejszego od siebie bo wie że nigdy takiemu nie dorówna.
Stąd ta nienawiść ocierająca się o zachowania przypisane komuś kogo podręczniki opisują jako socjopatę.
Taki człowiek potrafi być nieobliczalny i trudno przewidzieć do czego może się posunąć doprowadzony przez własną niemoc do szału.
Tacy ludzie są toksyczni i takich powinno się unikać. Stąd samotność takiego Lucjana bo ludzie potrafią czuć podświadomie zagrożenie i odzywa się prosty odruch obronny.
Postawa takiego Lucjana może mieć też inne podłoże a mianowicie symptomy ChAD ale o tym w następnej pogadance
DOBRANOC.

Z całego serca DZIĘKUJĘ tobie za ten post , potwierdzasz to co wiem od dawna , podłość i głupota oszczekiwaczy
nie zna granic , to jest cecha charakteru Tuska i jego otoczenia , dlatego dostali łupnia .
Tacy podli maluczcy oszczekiwacze pomogli Karolowi Nawrockiemu wygrać wybory , dziękuję tobie w imieniu wszystkich
PATRIORÓW że nam pomagacie i jeszcze pomożecie w odsunięciu od władzy koalicji 13 grudnia a Tuska posadzeniu
tam gdzie jego miejsce , w więzieniu .
Pozdrawiam i miłego dnia .

Dopisane 05.06.2025r. o godz. 10:07:

Kamiński: Tusk nawyzywał Trumpa i Nawrockiego. Nie chcę takiego premiera

Gościem Przemysława Szubartowicza na antenie Polsat News był Michał Kamiński. Polityk Trzeciej Drogi nie zostawił wątpliwości w kwestii Donalda Tuska. Wystarczą cytaty. Komentarz niepotrzebny.

" Kto dzisiaj uwierzy, że człowiek, który nie wierzył, że Nawrocki zostanie prezydentem i nawyzywał go od alfonsów, nie wierzył, że Trump zostanie prezydentem i nawyzywał go od agentów KGB, jest w stanie prowadzić skuteczną polską politykę? "

" Jak pan będzie oglądał spotkanie prezydenta Donalda Trumpa z prezydentem Karolem Nawrockim, to i pan i ja będziemy widzieli spotkanie prezydenta polskiego i amerykańśkiego, a Donald Tusk będzie widział spotkanie alfonsa z agentem KGB. Nie chcę takiego premiera. Po prostu.

Widziałem polskiego premiera, który cytował patostreamera w programie telewizyjnym, powoływał się na swój autorytet i opluwał Karola Nawrockiego powołując się na panią z bazaru, która mu coś powiedziała. Nie mam zaufania, że ten człowiek obroni te wartości, dla których powołano koalicję.

Nie stało się nic, żeby ta koalicja przestała funkcjonować, ale stało się wszystko, by na jej czele przestał stać Donald Tusk. "

~~sąsiad za płota niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 10:37
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~socjolog z zamiłowania napisał(a): Lucuś nikogo nie może zaorać oprócz samego siebie co już nie raz tu to robił. A tym bardziej Janusza bo ten jest od niego o kilka poziomów wyżej do Lucka.
Zresztą początkujący gimnazjalista jest intelektualnie bardziej rozwinięty niż ten stary ,sfrustrowany tetryk przesiąknięty nienawiścią do oponentów wręcz do szpiku kości .
Klasycznym przykładem tego jak potrafi kipieć od nienawiści jest Janusz. Ale to jest też przykład na to jak taki Lucjan , człowiek po prostu głupi potrafi nienawidzić mądrzejszego od siebie bo wie że nigdy takiemu nie dorówna.
Stąd ta nienawiść ocierająca się o zachowania przypisane komuś kogo podręczniki opisują jako socjopatę.
Taki człowiek potrafi być nieobliczalny i trudno przewidzieć do czego może się posunąć doprowadzony przez własną niemoc do szału.
Tacy ludzie są toksyczni i takich powinno się unikać. Stąd samotność takiego Lucjana bo ludzie potrafią czuć podświadomie zagrożenie i odzywa się prosty odruch obronny.
Postawa takiego Lucjana może mieć też inne podłoże a mianowicie symptomy ChAD ale o tym w następnej pogadance
DOBRANOC.

Z całego serca DZIĘKUJĘ tobie za ten post , potwierdzasz to co wiem od dawna , podłość i głupota oszczekiwaczy
nie zna granic ,

Ty nie dziękuj wiejski nieuku tylko przeanalizuj to co ci napisano. A jak masz problem ze zrozumieniem bo to dla ciebie musi być trudne wyguglaj sobie by cokolwiek do ciebie dotarło.
Wiesz co Lucjanie?
ŚMIESZNIE TO WYGLĄDA KIEDY KTOŚ TAK NIENAWISTNY JAK TY ,KTOŚ TAK PODŁY JAK TY PISZE ŻE WIDZI TO U INNYCH A U SIEBIE TEGO NIE CHCE DOSTRZEC.
Ciebie powinno się zamknąć w jakimś ośrodku badawczym w którym w jednym z oddziałów jest ten zajmujący się badaniem przypadków dysonansu poznawczego czego ty jesteś przykładem.
~~Jasio niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 10:38
Pamiętasz Lucjan jak ,,oszczekiwałeś '' tu swojego przyjaciela z Koziej? Pamiętasz jak mu dupę obrabiałeś?
~~Lucjan niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 10:46
Nie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.