Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 11:12
Takie, tam tego, tam - 'mejzowanie'.

"Z ujawnionej korespondencji wynika, że szef kancelarii premiera Michał Dworczyk miał otrzymać numery telefonów do

właścicielki firmy Modesta, która

"chce być bezpośrednim dostawcą maseczek".

Markę miała polecić marszałek Sejmu Elżbieta Witek."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tsu niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 11:20
My do szambo jeździli na polowania i na dobre tre bię wino. Bo my Ludowi to my w szambo blisko ludu byli. Tam my Polska sądzili bo one nie praworządne są, a my Ludowe to praworządne tre bię.....
Kto mi założy marynarkę......???
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 11:32
Obszczańcowi zmieniłeś pampersa?
~~Tsu niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 11:43
Gdzie ten polak co mi marynarkę zakładał...??
~~Angela niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 12:34
Jak to gdzie ,w mojej budzie siedzi . Wczoraj zaszczepiony trzeci raz na wścieklizne.
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 12:40
Jestem zachwycony tym jak Bundeswehra żegnała Angelę.
Wzruszyłem się.
~~Zielonkawobłękitna Gunera niezalogowany
4 grudnia 2021r. o 12:47
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jestem zachwycony tym jak Bundeswehra żegnała Angelę.
Wzruszyłem się.

Słaby psychicznie jesteś . Co zrobisz jak Führer za niedługo z nami się pożegna ,nie przeżyjesz .
22258
#Horus nieaktywny
4 grudnia 2021r. o 12:55
~~Zielonkawobłękitna Gunera napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jestem zachwycony tym jak Bundeswehra żegnała Angelę.
Wzruszyłem się.

Słaby psychicznie jesteś . Co zrobisz jak Führer za niedługo z nami się pożegna ,nie przeżyjesz .

HAHAHAHA...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.