Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 7:25
"Polska testuje tak mało, że jeżeli patrzymy od początku pandemii na to,
ile testów robimy w kierunku COVID-19, to na wczoraj
jesteśmy na 99 miejscu na świecie.
Między Gabonem a Botswaną."

Prawdziwy 'bantustan', 3 miejsce w ilości umierających, 99 w 'testowaniu'.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~debil z peło niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 8:24
rekordowa waloryzacja rent i emerytur w przyszłym roku 9,7 % . Wiem za peło było lepiej bo 5 zł .
~~kierowca z TIR-a niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 8:26
~~... z peło napisał(a): rekordowa waloryzacja rent i emerytur w przyszłym roku 9,7 % . Wiem za peło było lepiej bo 5 zł .

Fajny masz nick ,mamusia już usługuje ?

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
17 grudnia 2021r. o 8:44
''za 21 miesięcy zasiadania w zarządzie Grupy Azoty ZAK Kamil Bortniczuk dostał blisko 1 mln zł wynagrodzenia. Gdy został posłem, walczył, by wypłacono mu jeszcze ok. 200 tys. zł za powstrzymanie się od konkurencyjnych działań. Ostrzegał, że jeśli je podejmie, ZAK straci miliony''

kolejny z kliki której ''się należy'' ;D
~~Beata Sz niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 13:15
Byłam najbardziej poszkodowana w wypadku w Oświęcimiu. Najpierw zabrali mnie do szpitala a potem wysłali na rehabilitację do Brukseli. Nie wiem jednak czy na tej rehabilitacji wypłacają mi godne diety.
Chciałabym aby tego zbuja z seicento zamkli na dozywocie i skonfiskowali mu te czerwone bandyckie auto.
22258
#Horus nieaktywny
17 grudnia 2021r. o 13:19
do tej sytuacji najzabawniejsze są obrazki z dzisiejszego sejmu jak przed pytaniami o to uciekał i ''płaszczak'' i zbynio ''zero''

pieprzeni łgarze...;D
~~Ołowianoszary Sundaville niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 13:29
Horus napisał(a): do tej sytuacji najzabawniejsze są obrazki z dzisiejszego sejmu jak przed pytaniami o to uciekał i ''płaszczak'' i zbynio ''zero''

pieprzeni łgarze...;D

A prawdomówny Horus jak się odniesie do sprawy
Oskarżenia księdza / uniewinnionego za pedofilie
Może jakaś petycja do Wielgus by przeprosiła ??
~~Faryzeusz z peło niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 13:41
PO co peło to kłamcy ,i niech tak już zostanie na wieki .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza