Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Grodzki bez immunitetu niezalogowany
1 stycznia 2022r. o 23:55
Zdziwiony , kelejki do lekarzy były i będą .A prywatne ,proszę bardzo . Trzeba było dać łapówkę to może będzie na jutro.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Qurwa z TIR-a niezalogowany
1 stycznia 2022r. o 23:58
Matka na parkingu?
11445
PanM
2 stycznia 2022r. o 0:03
~~XZM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anty_obszczaniec napisał(a): Pis_dzielców całkiem poje...o, płacę podwójne zdrowotne - bez możliwości nawet częściowego odliczenia.
Jak chciałem zarejestrować się do lekarza specjalisty - na nfz - to usłyszałem, że najbliższy termin to połowa 2023 roku.
Prywatnie, za 300zł bez problemu za miesiąc.

Daj pomysła gdzie można wyprodukować więcej lekarzy specjalistów

Wystarczy aby ci którzy kończą darmowe państwowe uczelnie podpisywali weksel i po zdobyciu dyplomu pracowali jakiś czas w Polsce jako rekompensata za sfinansowanie nauki.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 6:26
~~Grodzki bez immunitetu napisał(a): Zdziwiony , kelejki do lekarzy były i będą .A prywatne ,proszę bardzo . Trzeba było dać łapówkę to może będzie na jutro.

To ty w Szczecinie dawałeś te łapówki ,to wiedz że ten kto daje to podlega karze więzienią ?
22258
#Horus nieaktywny
2 stycznia 2022r. o 7:41
co ty nie powiesz?
pamiętasz aferę z '' dwoma wieżami''?
a pamiętasz kopertę dla klechy Sawicza?...pamiętasz kopertę z 50 000 zł?
bo z tego co wiem nie siedzi ani dający ani biorący...
~~koryto niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 9:00
Horus napisał(a): co ty nie powiesz?

Bo im się to po prostu należy a tamtym nie.
~~felek niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 9:15
~~XZM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Anty_obszczaniec napisał(a): Pis_dzielców całkiem poje...o, płacę podwójne zdrowotne - bez możliwości nawet częściowego odliczenia.
Jak chciałem zarejestrować się do lekarza specjalisty - na nfz - to usłyszałem, że najbliższy termin to połowa 2023 roku.
Prywatnie, za 300zł bez problemu za miesiąc.

Daj pomysła gdzie można wyprodukować więcej lekarzy specjalistów

Lekarzy jest za mało to fakt ale prywatnie to co jest ich więcej? . Jeden problem to mało lekarzy a drugi to brak pieniędzy na kontrakty NFZ, chyba od 2 lat mamy w naszym szpitalu rezonans magnetyczny najwyższej klasy i co gdzie kontrakt? ale prywatnie za swoje pieniążki to już można. Kontrakt z NFZ jest tylko dla pacjentów szpitalnych.
~~Eee niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 9:38
Horus napisał(a): co ty nie powiesz?

Wiesz gdzie sobie wsać "dwie wieże"?.....pamiętasz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza