Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 22:29
- „kiedy zdobędziemy władzę rozliczymy, albo zdelegalizujemy PiS, bo to organizacja przestępcza”.
Rozwiążemy też CBA, IPN, TVP i Narodowe Biuro Antykorupcyjne...Ukrainy.
Nooo, i Sławek odetchnie wreszcie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~rafau niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 22:31
~~Donek napisał(a): Teraz mi mówią pisowcy, że jako przewodniczący Rady Europejskiej mogłem blokować lub powstrzymać NS2.
To ja pytam......teraz mi to mówicie? teraz?
A wcześniej to nie można mi było tego powiedzieć?
A co ja mam wszystko sam wiedzieć? Tak jak Rafał?

Jeszcze będzie przepięknie, jak rura nie pęknie
~~FAKT niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 22:50
PiSOWCE TO GÓWNOJADY
~~Jarek niezalogowany
2 stycznia 2022r. o 22:59
~~rafau napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Donek napisał(a): Teraz mi mówią pisowcy, że jako przewodniczący Rady Europejskiej mogłem blokować lub powstrzymać NS2.
To ja pytam......teraz mi to mówicie? teraz?
A wcześniej to nie można mi było tego powiedzieć?
A co ja mam wszystko sam wiedzieć? Tak jak Rafał?

Jeszcze będzie przepięknie, jak rura nie pęknie

Przygłupie a pamiętasz kampanię wyborczą na Prezydenta Warszawy jak ten tuman Byle- Jaki pokazywał baner z Czeską Pragą jako Warszawą ,
~~skorn niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 4:59
Nam pytanie do PiS- zd , za co nie odpowiada Tusk?
Czy tylko za ,,Sylwestra Marzeń '' ,czy za coś jeszcze ?
22258
#Horus nieaktywny
3 stycznia 2022r. o 7:38
a skoro o ''sylwestrze marzeń '' to ...

''TVP bardzo wybiórczo traktuje wrażliwość widzów. Na "Sylwestrze Marzeń" ich główny gwiazdor śpiewał o seksie oralnym i zarobił na tym fortunę.

Seks oralny, potrząsanie pośladkami i inne ekscesy. W TVP nikt chyba nie zainteresował się, o czym śpiewa gwiazdor, którego ściągnięto na "Sylwestra Marzeń z Dwójką". Jason Derulo w tekstach swych piosenek nie przebiera w słowach, lubuje się w erotyce i ani myśli podporządkowywać się katolickim cnotom.

TVP dopiero co zakazała emitowania reklamy, w której widać, jak młoda matka karmi dziecko piersią, a dwie kobiety całują się w usta, bo to mogłoby urazić uczucia widzów. Wcześniej kazali wymazać z ekranów sceny z ich show, w których widać było tęczowy makijaż Roksany Węgiel, bo uznali go za prowokację. Nic złego władze Telewizji Publicznej nie widzą za to w piosenkach o "lizaniu ci**k" i "klaskaniu pośladkami". I w dodatku płacą za to kokosy.''

płacą za to sponsorzy bo kasa tvpszczujni jest pusta jak turecki taraban...;D

co na to ''lizanie'' kasta biskupia?
co na to kajusia głodek?
poznała kiedyś ile w tym rozkoszy? ;D
~~Czesiu niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 7:47
Horus napisał(a): a skoro o ''sylwestrze marzeń '' to ...

''TVP bardzo wybiórczo traktuje wrażliwość widzów. Na "Sylwestrze Marzeń" ich główny gwiazdor śpiewał o seksie oralnym i zarobił na tym fortunę.

Seks oralny, potrząsanie pośladkami i inne ekscesy. W TVP nikt chyba nie zainteresował się, o czym śpiewa gwiazdor, którego ściągnięto na "Sylwestra Marzeń z Dwójką". Jason Derulo w tekstach swych piosenek nie przebiera w słowach, lubuje się w erotyce i ani myśli podporządkowywać się katolickim cnotom.

TVP dopiero co zakazała emitowania reklamy, w której widać, jak młoda matka karmi dziecko piersią, a dwie kobiety całują się w usta, bo to mogłoby urazić uczucia widzów. Wcześniej kazali wymazać z ekranów sceny z ich show, w których widać było tęczowy makijaż Roksany Węgiel, bo uznali go za prowokację. Nic złego władze Telewizji Publicznej nie widzą za to w piosenkach o "lizaniu ci**k" i "klaskaniu pośladkami". I w dodatku płacą za to kokosy.''

płacą za to sponsorzy bo kasa tvpszczujni jest pusta jak turecki taraban...;D

co na to ''lizanie'' kasta biskupia?
co na to kajusia głodek?
poznała kiedyś ile w tym rozkoszy? ;D

Przeżywasz jeszcze? Jeszcze nie odpuszcza? Boli boli? Zgodnie z linią Onet i TVN największych zazdrośników?
22258
#Horus nieaktywny
3 stycznia 2022r. o 8:11
mnie ''boli''? ;D
facet...ja tylko drę łacha z takich jak ty co jak widzę bardziej przeżywasz niż ja...
nie dość że ten ''gwiazdor'' walił z playback'u to jeszcze zakpił sobie z tego ultrakatolickiego kraju...;D

a co ze szczujnią jacusiową?
nie przeszkadzały jej teksty tego ''gwiazdora'' a Węgiel wycięli bo miała wymalowane coś na wzór tęczy...;D

dlaczego tvkura nie poświęciła ani minutki na to co działo się w Zakopanem po ''koncercie''?
wiesz ile było bójek ?...wiesz ile razy musiała reagować Policja?
wiesz co mieszkańcy i w jaki sposób się wypowiadali o tym ''spędzie''?

więc co tu jęczysz oszołomie ? ;D
co ''przeżywasz''? :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza