Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Bursztynowa Wiśnia niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 8:21
Horus. Zajmij się jakimś poważniejszym tematem od nowego roku a nie pierdołami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czesiu niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 8:23
Horus napisał(a): mnie ''boli''? ;D
facet...ja tylko drę łacha z takich jak ty co jak widzę bardziej przeżywasz niż ja...
nie dość że ten ''gwiazdor'' walił z playback'u to jeszcze zakpił sobie z tego ultrakatolickiego kraju...;D

a co ze szczujnią jacusiową?
nie przeszkadzały jej teksty tego ''gwiazdora'' a Węgiel wycięli bo miała wymalowane coś na wzór tęczy...;D

dlaczego tvkura nie poświęciła ani minutki na to co działo się w Zakopanem po ''koncercie''?
wiesz ile było bójek ?...wiesz ile razy musiała reagować Policja?
wiesz co mieszkańcy i w jaki sposób się wypowiadali o tym ''spędzie''?

więc co tu jęczysz oszołomie ? ;D
co ''przeżywasz''? :D

A wiesz ile bójek było we Francji? Tylko 400 zatrzymanych. TVN tym się zainteresował? Czy tylko po krupówkach biegali i zanietrzeźwionych kamerowali?
~~Zielonkawobłękitna Liatra niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 8:34
A w Ameryce Murzynow biją.
22258
#Horus nieaktywny
3 stycznia 2022r. o 8:55
~~Czesiu napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): mnie ''boli''? ;D
facet...ja tylko drę łacha z takich jak ty co jak widzę bardziej przeżywasz niż ja...

A wiesz ile bójek było we Francji? Tylko 400 zatrzymanych. TVN tym się zainteresował? Czy tylko po krupówkach biegali i zanietrzeźwionych kamerowali?

przypomnę ci ''cesiu'' ;D że tutaj jest Polska ...
kraj o największej ''umieralności'' w Europie...
przypomnę ci też że we Francji wprowadzono zakaz imprez świątecznych a i tradycyjne noworoczne jarmarki były zakazane ...

a na tych Krupówkach hasała sobie 40-otysięczna banda chyba ''foliarzy'' ;D bo żadna morda nie była przesłonięta ''kagańcemm' a kiedy prowadzący zaapelował o ich zakładanie co ta hołota :D zrobiła?...wybuczała Kamela pokazując tym samym zarówno jemu jak i całej Polsce ''fucka'' :D

co ty na to ''cesiu'' ?:D

czy tvszujnia mówi coś o tym że ci ''imprezowicze'' już rozjechali się po całej Polsce kichając i prychając na lewo i prawo?
czy ta pislamska tuba propagandowa poda za jakiś czas ilu z nich pójdzie ''do piachu''?
czy tylko ogłosi że jesteśmy w dziewiątej ''fali '' zakażeń bo...ludzie nie chcą się ''szczepić'' :D

''cesiu'' ...;D ogarniasz to swoim ''rozumkiem'' ? :D
~~8 gwiazdek niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 10:27
~~Bursztynowa Wiśnia napisał(a): Horus. Zajmij się jakimś poważniejszym tematem od nowego roku a nie pierdołami.

Bardzo dobrze Panie Horus że punktuje Pan tą zgraję zakłamanych Pisowców ,oni wszędzie widzą Tuska i rządy PO a sami sQrwiele rozkradają Polskę od siedmiu lat ale, że wszystko drożeje to oczywiście ,,WINA TUSKA "
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 11:05
Elektorat obszczańców cieszy się nawet gdy pis_dzielce nastrajają im w spodnie - cieszą się, że zostali wyróżnieni.

"Nikt nie wierzy, że inflacja w tym roku wyniesie 3,3 proc. Ale tyle PiS zapisał w budżecie, żeby nie podnosić drugi raz pensji minimalnej i świadczeń dla rodziców niepełnosprawnych dzieci."
~~Morelowa Jeżyna niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 12:24
wiesz ile teraz za PISu dostaje opiekun niepełnosprawnych dzieci 2100 zł , za peło 500zł . DOTARŁO .
~~osiem gwiazdek niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 12:41
https://wiadomosci.wp.pl/afera-z-pegasusem-gw-o-zakupie-systemu-pis-oszukal-poslow-6722291996752736a

pisowscy SS-mani
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza