Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 15:12
~~Sina Tunbergia napisał(a): (jeśli te wybory przegrają) co nie jest pewne,prawda?

Pewne jest to że kiedyś umrzesz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~sprzedawczyk Kuki niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 15:30
~~Donek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kremowy Pięciornik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonoszary Tamaryszek napisał(a): Nauczycieli szczególnie żal , niekończące się wakacje cały czas trwają . Zaraz ferie .

To najlepiej CIEMNIAKU rozwiązać Oświatę głupkami łatwiej rządzić

No właśnie, tak tak tak, (dzięki za pomysł, buziaczki) nasz kolejny punkt programu to likwidacja oświaty.

Przygłupie posłuchaj tych aroganckich wypowiedzi chamowatego Czarnka to jest właśnie likwidacja normalnej oświaty ,ale dla was PIsowców jak Kaczyński powie że krowy nisko latają to też uwierzycie
~~Sina Tunbergia niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 15:45
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sina Tunbergia napisał(a): (jeśli te wybory przegrają) co nie jest pewne,prawda?

Pewne jest to że kiedyś umrzesz

dopiszę ,że stalin nie żyje ,bo lenin jest wiecznie żywy
~~DEBIL z TIR-A niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 16:00
Ja wieże w każde słowo Jarosława . Resztę na widły i do pieca .
~~Cysorz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:11
Jako król europejski zawsze myślałem że jestem od ubierania swoich przyjaciół.
~~Złoty Wilczomlecz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:15
~~Cysorz napisał(a): Jako król europejski zawsze myślałem że jestem od ubierania swoich przyjaciół.

A wasza madka ?
~~Faryzeusz przestań KŁAMAĆ niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:17
Kolejne kłamstwo o pensjach nauczycieli . Że niby stracą na Polskim Ładzie .
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:35
~~Faryzeusz przestań KŁAMAĆ napisał(a): Kolejne kłamstwo o pensjach nauczycieli . Że niby stracą na Polskim Ładzie .

Że też ja głupi nie zostałem księdzem, myślałem że to trzeba być wierzącym, A dwu kumpli z klasy poszło do seminarium a wcale tacy święci nie byli.
Miałbym teraz w dupie polski ład. Mógłbym sobie dowolną firmę założyć i nie płacić CIT, PIT, ZUS i wuj wie czego, bo zyski niby idą na kult religijny, hehehehe czyli na piątkowego pokera z kumplami.
Miałbym chatę za darmo i to ze służbą darmową do gotowania, sprzątania i prania gaci. Ruchałbym sobie studentki z duszpasterstwa akademickiego a chociaż nie jestem pedałem, to może z raz w miesiącu jakiegoś młodego chłopaczka, tak dla odmiany, jak rzymski patrycjusz.
A jakby kasy brakło, to by mi politycy z PO, PiS, SLD, PSL i Hołowni w zębach przynieśli.
A tak to się człowieku bujaj z ZUS, PIT, NFZ i katobolszewickim ładem jak żeś był głupi i źle wybrałeś zawód.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza