Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Cysorz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:37
Chciałbym ubierać horusa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2022r. o 17:41
możesz sobie pomarzyć ...
zresztą nie stać cię ...
~~Cysorz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:47
To załatwię ci nauczycieli do korepetycji za darmoszke
22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2022r. o 17:51
przecież ci napisałem ...nie stać cię ...;D
~~Cysorz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:57
Słyszeliście.....klakierzy? Nie stać nas.
~~klasa średnia niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 18:10
~~Faryzeusz przestań KŁAMAĆ napisał(a): Kolejne kłamstwo o pensjach nauczycieli . Że niby stracą na Polskim Ładzie .

H-u -j mnie obchodzą nauczyciele ja osobiście stracę ponad 7 tysięcy ja tym je....m pisowskim wale .
~~Złoty Wilczomlecz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 18:39
Szacunek dla Morawieckiego za wierność ideałom. Inny by się zawahał obniżyć ludziom pensje w roku przedwyborczym, ale on nie. Ma ideę, aby ludzie „zap…dalali za miskę ryżu” i konsekwentnie ją realizuje. Nawet kosztem załamania sondaży.
A nieruchomości na szczęście już spieniężone…
~~JACUZZA niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 19:47
Nie ma mowy o uczciwych wyborach gdy piSSobolszewia zdrajcy i złodzieje Polski podsłuchują szefa sztabu opozycji, poznaje jej taktykę, tajemnice itd. Potencjalne skutki działania Pegasusa to kompletna ruina zaufania obywateli do instytucji państwa.
Ta władza działa jak mafia!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza