Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~zdradziecka morda niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:30
~~PTYŚ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złoty Wilczomlecz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Tunbergia napisał(a): wybory 2023 ,czy chcesz nie od nas to zależy

Będę się cieszył jak Balbina , z powodu cividu i pandemii ,opóźni je rok. Ile zdradzieckich mord przy tych cenach do tego czasu dożyje ?

Myślę że ty też pisowska mordo wykorkujesz .

A ty katoliku to co ,nieśmiertelny jak zgred ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PTYŚ niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:36
~~zdradziecka morda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PTYŚ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złoty Wilczomlecz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sina Tunbergia napisał(a): wybory 2023 ,czy chcesz nie od nas to zależy

Będę się cieszył jak Balbina , z powodu cividu i pandemii ,opóźni je rok. Ile zdradzieckich mord przy tych cenach do tego czasu dożyje ?

Myślę że ty też pisowska mordo wykorkujesz .

A ty katoliku to co ,nieśmiertelny jak zgred ?

Dlaczego uważasz że jestem katolikiem przecież katolicy są tylko w PISie a ja wiem że przy was wykorkuję szybciej jak wy
~~wina Tuska niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:46
Bo jak PISzesz ,nie ,,wstawiasz '' przecinków , wiec jesteś patolem .A tacy jak ty to za Tuska długo by nie pożyli .Pracujesz - jesz , nie pracujesz -Caritas .
~~XYZ niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:51
Horus napisał(a): ja myślę że nie trzeba będzie czekać do 23...;D

Napisz Morus co ty masz za interes w podgrzewaniu atmosfery która w znikomym stopniu
może tobie zmienić życie ???
Jesteś nakręcony jak małolat , jednak powinno być twardą ręką prowadzone każde
stado , zwłaszcza Polacy , spójrz jaką rozpy@rduchę zafundowali Amerykanie Irakijczykom
Nie zauważyłeś / a może nawet nie chcesz zauważyć pisząc wszelakie bzdury by zaistnieć
wśród dzisiejszej młodzieży , to już nie prawdziwki i każdy kit możesz im sprzedać .
Napiszę tylko jedno Morus i inni anty , pokażcie że macie jeszcze y@y@ i od jutra bez
kozery śmigacie na zakaźny bez maseczek i zabezpieczeń pomagacie humanitarnie
podając basenik , kaczkę …………D
A może to jednak jest inaczej cykor odebrał wam rozum.
~~xzz niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 22:00
~~XYZ napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ja myślę że nie trzeba będzie czekać do 23...;D

Napisz Morus co ty masz za interes w podgrzewaniu atmosfery która w znikomym stopniu
stado , zwłaszcza Polacy , spójrz jaką rozpy@rduchę zafundowali Amerykanie Irakijczykom
Nie zauważyłeś / a może nawet nie chcesz zauważyć pisząc wszelakie bzdury by zaistnieć
wśród dzisiejszej młodzieży , to już nie prawdziwki i każdy kit możesz im sprzedać .
Napiszę tylko jedno Morus i inni anty , pokażcie że macie jeszcze y@y@ i od jutra bez

Czy ty wiesz co piszesz a kto go wpuści na zakaźny i to jeszcze bez maseczki ,ja na dole w rejestracji miałemmaseczkę pod nosem to rejestratorka mnie pogoniła .
~~Donek niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 22:02
Program wpadł mi do muszli i spłynął w szaleńczym nurcie.
I bardzo dobrze.:)

Dziękuję bardzo
~~Miedziany Dąb niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 22:20
~~xzz napisał(a): ~~XYZ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): ja myślę że nie trzeba będzie czekać do 23...;D

Czy ty wiesz co piszesz a kto go wpuści na zakaźny i to jeszcze bez maseczki ,ja na dole w rejestracji miałemmaseczkę pod nosem to rejestratorka mnie pogoniła .

Jestem z tego rocznika który wie co oznacza mężczyzna /prawdziwek z y@y@mi i zasadami.
A nie ci@ty forumowe piszą by zaistnieć klepiąc się zarazem samemu po plecach jak Morus.
Albo jestem kozak stojąc przy swoim że nie ma Covid 19 śmigam z pomocą na zakaźny ,
Urujesz to pokaż jaki kozak jesteś , klawiatura cierpliwa każde stuknięcie przyjmuje
A w realu kita podwinięta ………D
I panie prokuratorze a ten Śp.Piotr mnie obraził:):)
Za moich czasów wychodziłeś na solo i albo ty , albo on .
Kichawa rozbita , witka podana i po sprawie.

~~Olo niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 22:25
~~wina Tuska napisał(a): A tacy jak ty to za Tuska długo by nie pożyli .Pracujesz - jesz , nie pracujesz -Caritas .

Sama prawda!

https://www.pb.pl/lista-wstydu-platformy-obywatelskiej-691425

Gdyby nie donalt ci wszyscy z tej listy musieliby do caritasu!

DONALT WROC!!!!!!!!!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza