~~Donek napisał(a): Program wpadł mi do muszli i spłynął w szaleńczym nurcie.
I bardzo dobrze.:)
Dziękuję bardzo
Zastosowana autokorekta
~~Uzia burek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedziany Dąb napisał(a): ~~xzz napisał(a): ~~XYZ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): ja myślę że nie trzeba będzie czekać do 23...;D
Napisz Morus co ty masz za interes w podgrzewaniu atmosfery która w znikomym stopniu
może tobie zmienić życie ???
Jesteś nakręcony jak małolat , jednak powinno być twardą ręką prowadzone każde
stado , zwłaszcza Polacy , spójrz jaką rozpy@rduchę zafundowali Amerykanie Irakijczykom
Nie zauważyłeś / a może nawet nie chcesz zauważyć pisząc wszelakie bzdury by zaistnieć
wśród dzisiejszej młodzieży , to już nie prawdziwki i każdy kit możesz im sprzedać .
Napiszę tylko jedno Morus i inni anty , pokażcie że macie jeszcze y@y@ i od jutra bez
kozery śmigacie na zakaźny bez maseczek i zabezpieczeń pomagacie humanitarnie
podając basenik , kaczkę …………D
A może to jednak jest inaczej cykor odebrał wam rozum.
Czy ty wiesz co piszesz a kto go wpuści na zakaźny i to jeszcze bez maseczki ,ja na dole w rejestracji miałemmaseczkę pod nosem to rejestratorka mnie pogoniła .
Jestem z tego rocznika który wie co oznacza mężczyzna /prawdziwek z y@y@mi i zasadami.
A nie ci@ty forumowe piszą by zaistnieć klepiąc się zarazem samemu po plecach jak Morus.
Albo jestem kozak stojąc przy swoim że nie ma Covid 19 śmigam z pomocą na zakaźny ,
Urujesz to pokaż jaki kozak jesteś , klawiatura cierpliwa każde stuknięcie przyjmuje
A w realu kita podwinięta ………D
I panie prokuratorze a ten Śp.Piotr mnie obraził:):)
Za moich czasów wychodziłeś na solo i albo ty , albo on .
Kichawa rozbita , witka podana i po sprawie.
Znalazł się wiraszka ,pół hu..a pół ptaszka ,takich jak ty w moich czasach glanowano .
A od kiedy to Frayerzyny glanować pozwolenie dostawały ,
Mogłeś na Dzbanie szamać to fakt………D