Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Yebać pis niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 11:59
CZY ISTNIEJE JAKIŚ RODZAJ AFERY, KTÓRY BYŁBY W STANIE OBALIĆ TĘ WŁADZĘ? CZY TYLKO SPRZEDANIE I ZAATAKOWANIE POLSKI ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolek niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 12:06
~~Yebać pis napisał(a): CZY ISTNIEJE JAKIŚ RODZAJ AFERY, KTÓRY BYŁBY W STANIE OBALIĆ TĘ WŁADZĘ? CZY TYLKO SPRZEDANIE I ZAATAKOWANIE POLSKI ?

Amber Gold
~~Nigdy -PO niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 13:59
Rząd Tuska sprzedał Radomską Fabrykę Łączników za 1,43 miliona złotych,
Kilka lat później ekspertyza syndyka stwierdziła że wartość /majątek to tylko 40 milionów,

Zastanawiałem się, czy po powrocie Tuska coś się w ich mentalności zmieni. Czy zacznie się walka na programy, propozycje, pomysły. Ale już po pierwszym wystąpieniu wiadomo na co znowu się nastawiają- antypis i tekściki wyładowane (głównie negatywnymi) emocjami. Mam nadzieję, że tym razem nie damy się nabrać.
Tylko drogą PiS -u możemy być za kilka lat liczącym się partnerem w negocjacjach .
PO to sprzedawczyki .
~~Nie tylko PiS niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 14:48
~~Nigdy -PO napisał(a):

Nigdy PO -- tu zgoda . Ale też przenigdy socjalistyczno katolickiego PiS.
~~Kasztankowa Czarnuszka niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 14:54
~~Nigdy -PO napisał(a): Rząd Tuska sprzedał Radomską Fabrykę Łączników za 1,43 miliona złotych,
Kilka lat później ekspertyza syndyka stwierdziła że wartość /majątek to tylko 40 milionów,

Zastanawiałem się, czy po powrocie Tuska coś się w ich mentalności zmieni. Czy zacznie się walka na programy, propozycje, pomysły. Ale już po pierwszym wystąpieniu wiadomo na co znowu się nastawiają- antypis i tekściki wyładowane (głównie negatywnymi) emocjami. Mam nadzieję, że tym razem nie damy się nabrać.
Tylko drogą PiS -u możemy być za kilka lat liczącym się partnerem w negocjacjach .
PO to sprzedawczyki .

A czy w Sejmie są tylko dwie partie? Pis I po?
~~Brązoworudy Bukszpan niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 15:09
~~Złota Daglezja niezalogowany
15 stycznia 2022r. o 15:35
~~Yebać pis napisał(a): CZY ISTNIEJE JAKIŚ RODZAJ AFERY, KTÓRY BYŁBY W STANIE OBALIĆ TĘ WŁADZĘ? CZY TYLKO SPRZEDANIE I ZAATAKOWANIE POLSKI ?

jest ...złapanie in flagranti prezesiny na wyuzdanym akcie seksualnym z osobnikiem tej samej płci ...

chociaż ...nie...

''Że ksiądz zgrzeszył… A kto nie ma pokus?". cyt. Tadzik Rydzyk.
22258
#Horus nieaktywny
15 stycznia 2022r. o 15:37
chyba mnie ''pegasus'' wylogował ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.