Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
5 sierpnia 2023r. o 12:18
Ja , w sumie mam to w DUPIE nie korzystam z tych świadczeń , wybierajcie sobie PEŁO . QUJ z wami .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~za-blo-kowa-ny niezalogowany
5 sierpnia 2023r. o 12:18
~~donek napisał(a): I znowu muszę uratować Polakom oszczędności:)
Biedacy pobierają te 13, 14 te 500+ , no czeba czeba zlikwidować biedotę:)

Ssij laskę wiejski chamie .
~~Brudnobiały Jastrzębiec niezalogowany
5 sierpnia 2023r. o 12:29
OURWA Leszczyna mówi wam wyborcy PEŁO że zlikwiduje 13 i 14 PIT 0 dal młodych do 26 roku . DOTARŁO
~~donek niezalogowany
5 sierpnia 2023r. o 12:29
Najbardziej mi żal tych wyborców peło, że z tych wszystkich programów PiS-u korzystają.
Wrócę to przywrócę to co dla was jest SUPER, czyli że piniendzy nie będzie:)
POzdro:)
5 sierpnia 2023r. o 12:32
~~donek napisał(a): Najbardziej mi żal tych wyborców peło, że z tych wszystkich programów PiS-u korzystają.
Wrócę to przywrócę to co dla was jest SUPER, czyli że piniendzy nie będzie:)
POzdro:)

Ssij laskę wiejski chamie.
~~Brudnobiały Jastrzębiec niezalogowany
5 sierpnia 2023r. o 12:36
Janusz nie ze...j się . Dostaniesz od Tuska swoją UBECKĄ emeryturę , QUJ z młodzieżą PIT 0 do 26 roku . Komusze bydlaki ważniejsze dla PEŁO .

Zastosowana autokorekta

5 sierpnia 2023r. o 12:37
~~Brudnobiały Jastrzębiec napisał(a): Janusz nie zekupczyj się . Dostaniesz od Tuska swoją UBECKĄ emeryturę , QUJ z młodzieżą PIT 0 do 26 roku . Komusze bydlaki ważniejsze dla PEŁO .Zastosowana autokorekta

~~Brudnobiały Jastrzębiec napisał(a): Ssij laskę wiejski chamie.

Ssij laskę wiejski chamie.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
5 sierpnia 2023r. o 16:03
DLACZEGO NIE PUBLIKUJECIE POSTA? ; D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza