M21W2 napisał(a): ~~Ognisty Tojad napisał(a): Jurko ...chcę ci jednak przypomnieć że to co popierasz skłóciło i ciebie i twojego brata z tym drugim ...powiedz mi czy jakakolwiek partia jest tego warta?
ja mam kilku kolegów w tym dwóch lub trzech zagorzałych piSSio.rów...a jednak od lat zachowujemy między sobą całkiem niezłe relacje...potrafisz to zrozumieć? ;D
bo ja np. nie rozumiem że zarówno ty jak i Lucjan raczej nie wracacie do czyichś tam postów (pomijam tu posty Jurka 61 :D ) tylko skupiacie się na moich ...to jakaś fobia czy raczej trauma ? :D
Janusz napisałem Tobie że piszę z Tobą aby obnażyć Twoje kłamstwa i oszustwa , dodam podłe kłamstwa .
Oszuście po co wracasz do naszego konfliktu w rodzinie , po co insynuujesz że przyczyną konfliktu jest polityka , oszuście czy po to aby przedstawić siebie jako człowieka mającego dobre stosunki z kolegami zwolennikami PiS .
Napisałeś - ( ja wiem że kiedy piszę o tej całeś ''s'' i wszystkiego co w niej widzę złe to was boli ...ale taka jest prawda i to nie jest tylko moje zdanie na jej temat...) , tak w tym nie jesteś odosobniony , takich Polskich Zdrajców Pachołków Rosji jest setki tysięcy jak nie kilka milionów
Jest prawda i Twoja Prawda , nie napiszę Tobie w jaki sposób Sejm i Senat uhonorował działaczy opozycji antykomunistycznej , Twoja ocena to dla mnie to samo co ocena menela z pod budki z piwem .
o proszę ...pojawia się ten co to rzuca ''kanaliami'' a teraz wraca by lamentować...;D
no cóż ..uderzyłem w stół i ciach ,ciach ...nożyce się odezwały...;D
z remizy piszesz? ;D
Lucjan...guzik mnie obchodzi ten wasz rodzinny konflikt bo gdybyś był bardziej kumaty zrozumiałbyś sens wcześniejszego wpisu...a że jak zwykle zanim pomyślisz piszesz wychodzą z tego głupoty...
ja niczego nie insynuują tylko jestem pewien że jedną z podstaw konfliktu jest to który z was ma te czy inne poglądy polityczne...i możesz tu zaprzeczać do woli bo twoje wcześniejsze wpisy świadczą przeciw tobie...
ależ oczywiście że mam dobre stosunki z kolegami nawet tymi którzy są za piSSdzielcami...a co ty myślisz że tylko ty masz wyłączność na koleżków piSSdzielców? ;D
''Napisałeś - ( ja wiem że kiedy piszę o tej całeś ''s'' i wszystkiego co w niej widzę złe to was boli ...ale taka jest prawda i to nie jest tylko moje zdanie na jej temat...) , tak w tym nie jesteś odosobniony , takich Polskich Zdrajców Pachołków Rosji jest setki tysięcy jak nie kilka milionów ''
oczywiście że to napisałem ..bo to prawda że to od lat cię boli...;D
ja jestem ''zdrajcą''? ;D
ja nie sprzedałem jak ty jednej ''idei'' dla drugiej...ty sprzedałeś ...;D
więc kto tu jest zdrajcą? ;D
ja nie popieram jak ty obecnie ''matoł-usza'' który był TW.
ja nie popieram oszusta i mitomana szalonego antonia ''drona'' którego oszustwa obnażał o ile pamiętam człowiek o nazwisku Zając...człowiek związany z ''S'' (zauważ że ''S'' piszę z wielkiej litery bo to była prawdziwa ''S'' )
ale co ty możesz o tym wiedzieć będąc podobnym do antosia mitomanem...;D
z tymi ''pachołkami rosji '' to na twoim miejscu byłbym bardziej ostrożny...zbyt wielu jest takich wśród ''twoich'' więc sfolguj z lekka...;D
ktoś kogoś czymś ''uhonorował''?...kiedyś pomnikiem ''uhonorowano'' twojego kapelana jankowskiego...;D
po latach okazało się że te ''honory'' raczej były nie trafione...i pomnik ''łobalono niczym tanie wino pod wiejskim sklepem'' ...lub remizą ...;D
''Twoja ocena to dla mnie to samo co ocena menela z pod budki z piwem .''
a wiesz że mam tu podobnie jak ty ?...''kanalio'' ;D