M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): potrafisz odpowiedziec?
nie odpowiesz tak jak nie odpowiesz komuś kto cię zapytał kto jest zdrajcą i pachołkiem Rosji...manipulancie i wieczny uciekinierze...;D
Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem co kto pisze to Twój i tego co pytał problem , nie mój , napisałem wyraźnie , są to ci których propagandę z lat osiemdziesiątych powtarzasz od lat . Duże litery PZPR nic Tobie nie podpowiedziały , a niby taki " mundry ".
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): poważnie?...może to i dobrze że nie ma mnie tam wśród ''twoich'' bo ty najlepiej i najpewniej czujesz się w środowisku klakierów i agentów SB ...
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): i ja nie muszę niczego ''odszczekiwać''
w przeciwieństwie do ciebie...''kanalio'' ;D
Jesteś zbyt podły i nikczemny aby odszczekać swoje kłamstwa , aferzysto czajnikowy .
ojej ...znowu zmieniłeś ''barwy klubowe'' farbowańcu? ;D
raz piszesz że nie wierzysz w aferę czajnikową bo twój przyjaciel jest niewiarygodny -zresztą sam pisałeś o nim że to fałszywy człowiek ;D - a teraz co?...znowu przyjaciele z jednej ''ferajny'' ?;D
ole ty łatwo zmieniasz ''poglądy'' ...niezwykle łatwo....;D
Odpowiedziałem Tobie , Twoje kłamstwa dały mi dużo do myślenia wierzyć kłamcy i oszustowi czy fałszywemu "koledze " .
bardziej skłaniam się obecnie aby uwierzyć fałszywemu " koledze " , czasami myślę czy nie jesteście siebie warci .
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): potrafisz odpowiedziec?
nie odpowiesz tak jak nie odpowiesz komuś kto cię zapytał kto jest zdrajcą i pachołkiem Rosji...manipulancie i wieczny uciekinierze...;D
Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem co kto pisze to Twój i tego co pytał problem , nie mój , napisałem wyraźnie , są to ci których propagandę z lat osiemdziesiątych powtarzasz od lat . Duże litery PZPR nic Tobie nie podpowiedziały , a niby taki " mundry ".
otóż znowu obrażasz ludzi ...anonimowych ale Polaków...
gdybyś ty był mądrzejszy nigdy byś tak o nich nie pisał bo wśród tych ''milionów'' są bez wątpienia ludzie których twoja ''s'' oszukała i po prostu mówiąc brutalnie ''wydymała''
Jak poznasz najnowszą historię Polski to się dowiesz kto NAS " dymał " , że nas " dymali " nie mam wątpliwości .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): poważnie?...może to i dobrze że nie ma mnie tam wśród ''twoich'' bo ty najlepiej i najpewniej czujesz się w środowisku klakierów i agentów SB ...
Wymień jednego z nich , wróciliśmy do dawnego stylu , a więc moi to ludzie Solidarności , a Twoi to komuniści , odpowiadasz na " propagandę " moich to jest Solidarności PROPAGANDĄ twoich , komunistów i ich propagandystów , jak już tak dobrze się poznaliśmy proszę o przypomnienie co jeszcze Twoi pisali w latach osiemdziesiątych .
To twoim służyli SB-ecy , to twoim twój Tusk i Czarzasty chcą przywrócić przywileje , walczysz razem z nimi o to aby było jak było a do tego jest potrzebne odsunięcie PiS od władzy .
Janusz przypomnij nam wszystkim czyim projektem było utworzenie TVN i komu to powierzono , proste pytanie , nawet jak dla Ciebie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a)
Jesteś zbyt podły i nikczemny aby odszczekać swoje kłamstwa , aferzysto czajnikowy .
ojej ...znowu zmieniłeś ''barwy klubowe'' farbowańcu? ;D
raz piszesz że nie wierzysz w aferę czajnikową bo twój przyjaciel jest niewiarygodny -zresztą sam pisałeś o nim że to fałszywy człowiek ;D - a teraz co?...znowu przyjaciele z jednej ''ferajny'' ?;D
ole ty łatwo zmieniasz ''poglądy'' ...niezwykle łatwo....;D
Odpowiedziałem Tobie , Twoje kłamstwa dały mi dużo do myślenia wierzyć kłamcy i oszustowi czy fałszywemu "koledze " .
bardziej skłaniam się obecnie aby uwierzyć fałszywemu " koledze " , czasami myślę czy nie jesteście siebie warci .
widać jak to ty ''myślisz'' ;D... wolisz wierzyć kłamcy i oszustowi niż skłonić się ku temu że - pomimo dla ciebie brutalnej ale jednak prawdy -piszę prawdę ...
więc nie pisz tu Lucjan że ty ''myślisz'' ;D
piszesz że jesteś człowiekiem ''s''
pytam -której ? ;D
~~To ja napisał(a): Lucjanie , po pierwsze wiele razy Ci mówiłem , nie podejmuj polemiki w tamtym rejonie. Bo na koniec zawsze wyjdziesz opluty.
Po drugie czy obstawanie za jakąś organizacją partyjną warte jest aż takiej determinacji ?
Pamiętam z tamtych czasów zaciekłych obrońców filozofii Marksistowskiej. I to m się kojarzy. To przykre i wcale nie mam satysfakcji że należę do tych milionów oszukanych przez Solidarność. AWS to była ta chwila .
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): ''moi esbecy''? ;D ...no wymieniaj...;D
~~To ja napisał(a): Lucjanie , po pierwsze wiele razy Ci mówiłem , nie podejmuj polemiki w tamtym rejonie. Bo na koniec zawsze wyjdziesz opluty.
Po drugie czy obstawanie za jakąś organizacją partyjną warte jest aż takiej determinacji ?
Pamiętam z tamtych czasów zaciekłych obrońców filozofii Marksistowskiej. I to m się kojarzy. To przykre i wcale nie mam satysfakcji że należę do tych milionów oszukanych przez Solidarność. AWS to była ta chwila .