Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
11 września 2023r. o 20:02
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): wspomniałem ci o ''studencie'' ...dlaczego milczysz ? ;D

Poszukaj a znajdziesz moją odpowiedź , nie kłam nawet w tak błahym temacie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
11 września 2023r. o 20:10
https://www.money.pl/gospodarka/zagadkowa-kariera-meza-minister-finansow-jego-stanowisko-nie-istnieje-6940391884089952a.html

Złodzieje beż granic. Putin może się od was uczyć.
14240
M21W2
11 września 2023r. o 20:13
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): nie wiesz kim był ''student''?
no to może wiesz kim był ''jakob'' ?
też nie wiesz?...ło matko bosko ...
to co ty w końcu wiesz ?
aha...Wałęsa ...no i chyba Tusk...;D

Janusz nie rób z siebie id, joty większego niż jesteś , współpracowników SB w tylko w Solidarności były tysiące , drugie tysiące wśród celebrytów z tamtych czasów np . Wołoszański , twórca TVN Walter , wyszukasz jakiegoś i zadajesz pytanie , znam tylko nazwiska kilku czołowych działaczy Solidarności z listy Milczanowskiego i Macierewicza , obie listy różnią się dwoma lub trzema nazwiskami .
~~Sepiowy Wrzosiec niezalogowany
11 września 2023r. o 20:13
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): piszesz że jesteś człowiekiem ''s''
pytam -której ? ;D

Tej w której byłem do 1989 r. tą która jest określam jako garstką walecznych ludzi walczących obecnie z innymi związkami o godne życie robotników .
Jedną z najgorszych rzeczy jakie się wydarzyły po 1989 r to brak aktywności większości ludzi pracy w organizacjach związkowych , gdzie Ty byłeś kiedy ja pisałeś wydarzyło się tyle zła .
Przykuliłeś uszy i poszedłeś jak sam napisałeś na kuroniówkę .

no proszę ...niby ''solidarni'' a dali się podzielić...;D
a kto to was podzielił?
brak aktywności w organizacjach związkowych? ...to jak była aktywność waszych licznych przewodniczących i wice skoro tak łatwo doszło do podziałów?
gdzie ja byłem pytasz?...już nie raz ci pisałem ale powtórzę ...pracowałem na rodzinę ...
pracowałem ''opozycjonisto'' do czasu kiedy po strajkach takich jak ty oszołomów nastąpiła redukcja etatów bo stawały też budowy i nie było komu odbierać elementów...
i to dzięki takim jak ty poszedłem jak miliony ludzi w Polsce na ''kuroniówkę''

i wtedy żadna ''solidarność '' za tymi milionami się nie ujmowała ,nie protestowała ...
uważała że ''kuroniówka '' to coś za co powinniśmy im być wdzięczni ...

a teraz pojawia się taki jak ty Lucjan i pieje z zachwytu nad tymi którzy zrujnowali kraj...
nad tymi co podpisali jakieś ''porozumienia'' które dzisiaj nie są nic warte...z których praktycznie nic się nie zachowało ...
którzy nawet swojej ''kolebki '' nie uratowali a chcieli naprawiać kraj...;D
11 września 2023r. o 20:19
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): piszesz że jesteś człowiekiem ''s''
pytam -której ? ;D

Tej w której byłem do 1989 r. tą która jest określam jako garstką walecznych ludzi walczących obecnie z innymi związkami o godne życie robotników .
Jedną z najgorszych rzeczy jakie się wydarzyły po 1989 r to brak aktywności większości ludzi pracy w organizacjach związkowych , gdzie Ty byłeś kiedy ja pisałeś wydarzyło się tyle zła .
Przykuliłeś uszy i poszedłeś jak sam napisałeś na kuroniówkę .
Dopisane 11.09.2023r. o godz. 19:59:
Ktoś napisał: ~~To też ja napisał(a): Ja wiem , czasami Tobie też zdarza się mnie opluć , zapewniam ,
Owszem ostro krytykuje NSZZ " niezdarność " Ale co do osobistej obrazy Ciebie proszę choć jeden przykład.

Nie proś mnie o to , w necie nic nie ginie , odszukaj co pisałeś o mnie i moich kolegach po odznaczeniu nas medalami .
Widzę , pamięć zawodzi .
Z Tobą postępowałem jak z Januszem , zawsze adekwatna odpowiedź ,

Lucjan ..a z kim to ty piszesz?
bo piszesz tak jakbyś wiedział...;D

co ty pieprzysz?
nie obraziłem cię , nie zwyzywałem a ty ''pojechałeś '' mi ''kanalią''...;D
to było ''adekwatne'' ?...do czego?
ja wiem że to ulubione twoje słówko ale ma się tak jak ''pięść do nosa'' ;D
11 września 2023r. o 20:21
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): wspomniałem ci o ''studencie'' ...dlaczego milczysz ? ;D

Poszukaj a znajdziesz moją odpowiedź , nie kłam nawet w tak błahym temacie .

a gdzie to ty napisałeś że wiesz kim był ''student''?
nie łżyj że wymieniłeś tu jego nazwisko...;D
14240
M21W2
11 września 2023r. o 20:22
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): a teraz pojawia się taki jak ty Lucjan i pieje z zachwytu nad tymi którzy zrujnowali kraj...

Przypomnę co Ty pisałeś , układ Kiszczak - Wałęsa to olbrzymie osiągnięcie , to ludzie tego układu przez lata biedy i ubóstwa rządzili w kraju , dlaczego uciekłeś na kuroniówkę zamiast jak walczyć z opresyjnymi władzami z tamtych lat .

Odpowiedź prosta , jesteś " wojownikiem " komputerowym " tylko tyle potrafisz .
~~Trudno nadążyć niezalogowany
11 września 2023r. o 20:23
Nie wiem z jakich kręgów trzeba się wywodzić, żeby całą scenę polityczną sprowadzać do związków i powiązań agenturalnych.
Na szczęście Polska dojrzewa już do standardów demokratycznych i nie daje
żadnych podstaw do porównywania z sąsiednimi satrapiami.
Nie zakończono - niestety - weryfikacji tajnych i jawnych współpracowników minionego systemu, ale z biegiem lat i to jest aspekt coraz bardziej marginalny.
Tak samo apologeci PRL-u to już tylko krzykliwy, ale tylko margines.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAPodatek miedziowy
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem