Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
11 września 2023r. o 20:44
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D
nigdy nic takiego nie napisałem...

jedyne co kiedyś napisałem to to , że ten układ przyniósł Polakom jeden jedyny plus...
ty myślisz że ja nie pamiętam co piszę łgarzu?
mylisz się manipulancie...

~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D

jedyne co kiedyś napisałem to to , że ten układ przyniósł Polakom jeden jedyny plus...

Odszukam i wkleję wiem w jakim temacie , nie oczekuję przeprosin , Ciebie na to nie stać .

Dopisane 11.09.2023r. o godz. 20:44:

Nawet jak odszukam i wkleję to będzie jakiś kwiatek , Ty oszuście napiszesz że to nie Ty , już przed laty zauważyłem że złapany na rękę powiesz że to nie Twoja .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sepiowy Wrzosiec niezalogowany
11 września 2023r. o 20:44
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): tylko jakoś nie potrafiliście ich wyłapać ...nawet nie chcieliście bo często to byli ''swoi'' ;D

U nas W Bolesławcu na etapie tworzenia Solidarności było dwóch SB -ków i Jedna kobieta członkini PZPR zdająca swoim podwładnym relacje z tego co się dzieje na Karpeckiej , zostali usunięci .
Dopisane 11.09.2023r. o godz. 20:38:
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): dlaczego nie piszesz o ''esbekach'' wokół szalonego antka ''drona'' ? ...dlaczego nie piszesz jak był on sam dla nich ''parasolem ochronnym''?

Ty też nic nie piszesz , to ja powinienem Ciebie zapytać , to oszołomstwo , czy głupota , a może jedno i drugie .

no to sprawdźmy Lucjan...zobaczymy kto tu jest oszołomem...
napisz mi co wiesz o ucieczce szalonego antonia ''drona z ''interny''
napiszesz czy nie napiszesz? ;D
a później napiszę ci o kimś spod ''parasola '' szalonego antosia...;D
11 września 2023r. o 20:45
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D

Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D

Odszukam i wkleję wiem w jakim temacie , nie oczekuję przeprosin , Ciebie na to nie stać .Dopisane 11.09.2023r. o godz. 20:44:Nawet jak odszukam i wkleję to będzie jakiś kwiatek , Ty oszuście napiszesz że to nie Ty , już przed laty zauważyłem że złapany na rękę powiesz że to nie Twoja .

szukaj ...ja wiem co piszę ...
11 września 2023r. o 20:47
jeszcze jedno...podasz mi miejsce w jakim temacie niby to napisałem...
i sam też sprawdzę ...;D
14240
M21W2
11 września 2023r. o 21:05
" Kiszczak -Wałęsa_ ?...a twoich tam nie było? nie popijali z Kiszczakiem wódeczki? ;D
podpisali ''porozumienie '' z Kiszczakiem i miało to jeden wielki ''plus'' Lucjan... ''plus'' który przerasta twoje wyobrażenie ..."

" jedyne co kiedyś napisałem to to , że ten układ przyniósł Polakom jeden jedyny plus..."

Jeden jedyny , czy jeden wielki , zdecyduj się , jeden jedyny jest mi dobrze znany , komuniści nie odpowiedzieli za swoje zbrodnie .
Jeden wielki plus , wyjaśnij co miałeś na myśli , ja to odebrałem jako uznanie przez Ciebie tego Układu .

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
11 września 2023r. o 21:07
Rycerzom czasu minionego przypominam, tu jest temat "Lex Tusk"
Agentura, frakcje, układy - za rogiem proszę ;)
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
11 września 2023r. o 21:12
"Giuseppe w Warszawie": - "- Ćwiczenia podchorążówki piętro wyżej."
14240
M21W2
11 września 2023r. o 21:20
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Rycerzom czasu minionego przypominam, tu jest temat "Lex Tusk"
Agentura, frakcje, układy - za rogiem proszę ;)

Tusk ma powiązania z tym co piszemy , był w Solidarności , czynnie z Wałęsą i agenturą uczestniczył w obaleniu pierwszego niekomunistycznego rządu Jana Olszewskiego .
Dla mnie nie ma czegoś takiego jak Lex Tusk , opozycji to pasuje , nie chcą wyjaśnienia powiązań Tuska z Putinem i Miedwiediewem .
Bolec wycina moje wpisy i filmy z tych wydarzeń .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem