~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D
nigdy nic takiego nie napisałem...
jedyne co kiedyś napisałem to to , że ten układ przyniósł Polakom jeden jedyny plus...
ty myślisz że ja nie pamiętam co piszę łgarzu?
mylisz się manipulancie...
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D
jedyne co kiedyś napisałem to to , że ten układ przyniósł Polakom jeden jedyny plus...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): tylko jakoś nie potrafiliście ich wyłapać ...nawet nie chcieliście bo często to byli ''swoi'' ;D
U nas W Bolesławcu na etapie tworzenia Solidarności było dwóch SB -ków i Jedna kobieta członkini PZPR zdająca swoim podwładnym relacje z tego co się dzieje na Karpeckiej , zostali usunięci .
Dopisane 11.09.2023r. o godz. 20:38:Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): dlaczego nie piszesz o ''esbekach'' wokół szalonego antka ''drona'' ? ...dlaczego nie piszesz jak był on sam dla nich ''parasolem ochronnym''?
Ty też nic nie piszesz , to ja powinienem Ciebie zapytać , to oszołomstwo , czy głupota , a może jedno i drugie .
no to sprawdźmy Lucjan...zobaczymy kto tu jest oszołomem...
napisz mi co wiesz o ucieczce szalonego antonia ''drona z ''interny''
napiszesz czy nie napiszesz? ;D
a później napiszę ci o kimś spod ''parasola '' szalonego antosia...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D
Odszukam i wkleję wiem w jakim temacie , nie oczekuję przeprosin , Ciebie na to nie stać .Dopisane 11.09.2023r. o godz. 20:44:Nawet jak odszukam i wkleję to będzie jakiś kwiatek , Ty oszuście napiszesz że to nie Ty , już przed laty zauważyłem że złapany na rękę powiesz że to nie Twoja .
szukaj ...ja wiem co piszę ...
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Rycerzom czasu minionego przypominam, tu jest temat "Lex Tusk"
Agentura, frakcje, układy - za rogiem proszę ;)