Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Trudno nadążyć niezalogowany
11 września 2023r. o 22:27
"Janusz" znowu nadaje/pisze/zapluwa historię"

- "i to jest ten ''plus''
co byś ty i twoi koledzy zwojowali idąc z kamieniami i ''mołotowami'' na czołgi i uzbrojonych po zęby żołnierzami?
bylibyście setkami a może i tysiącami ''jankami wiśniewskimi..."

Same sprzeczności.
Po pierwsze "S" była ruchem pokojowym, nie nastawionym na rewolucyjne przemiany.
Po drugie, "Janusz" w porywie szczerości przyznaje, że peerelowscy "uzbrojeni po zęby żołnierze byli gotowi strzelać do tysięcy robotników - patrz Poznań'56, Wybrzeże'70.
No i Janek Wiśniewski - wprawdzie postać literacka, ale symbol niewinnych ofiar komunistycznego reżimu - małą literą. To tylko zapiekła, organiczna nienawiść "Janusza" tłumaczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Umiar i pokora niezalogowany
11 września 2023r. o 22:38
Działki żony premiera Morawieckiego. Ujawniamy cenę zakupu https://wiadomosci.wp.pl/dzialki-zony-premiera-morawieckiego-ujawniamy-cene-zakupu-6940409757149792a

3 banki w walizce
~~donek niezalogowany
11 września 2023r. o 22:40
No to jak moje POmyleńki i POmyleńcy wierzycie w moje POstulaty???
~~Bubu niezalogowany
11 września 2023r. o 22:43
Yogi ma POstulat,....... więcej baryłek dla Bubiego:)....... wedlowskich:)...... czyli dla mnie:)
~~TW bablina niezalogowany
11 września 2023r. o 22:43
https://www.money.pl/gospodarka/decyzja-zapadla-pis-pogrzebalo-kpo-opinia-6940485841558112a.html

Nie wybaczę temu haniebnemu rządowi
~~Bubu niezalogowany
11 września 2023r. o 22:47
I ja mu wierzę:)
Gdyby ktoś pytał:)
Tak że spoko:)
~~Bubu niezalogowany
11 września 2023r. o 22:48
Yogiemu:)
Jak by co:)
~~Mafia pis niezalogowany
11 września 2023r. o 22:50
Lichocka pozdrawiam nas fakenem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza