Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Trudno nadążyć niezalogowany
11 września 2023r. o 20:26
* krzykliwy, ale tylko margines
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sepiowy Wrzosiec niezalogowany
11 września 2023r. o 20:27
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): nie wiesz kim był ''student''?
no to może wiesz kim był ''jakob'' ?
też nie wiesz?...ło matko bosko ...
to co ty w końcu wiesz ?
aha...Wałęsa ...no i chyba Tusk...;D

Janusz nie rób z siebie id, joty większego niż jesteś , współpracowników SB w tylko w Solidarności były tysiące , drugie tysiące wśród celebrytów z tamtych czasów np . Wołoszański , twórca TVN Walter , wyszukasz jakiegoś i zadajesz pytanie , znam tylko nazwiska kilku czołowych działaczy Solidarności z listy Milczanowskiego i Macierewicza , obie listy różnią się dwoma lub trzema nazwiskami .

ja dobrze o tym wiem że ta cała ''s'' naszpikowana była ''esbekami'' niczym sernik rodzynkami ...;D
tylko jakoś nie potrafiliście ich wyłapać ...nawet nie chcieliście bo często to byli ''swoi'' ;D
dlaczego nie piszesz o ''esbekach'' wokół szalonego antka ''drona'' ? ...dlaczego nie piszesz jak był on sam dla nich ''parasolem ochronnym''?
nie piszesz bo o tym też nic nie wiesz ...ty żyjesz jego bredniami i wierzysz w to bezkrytycznie i z takim oddaniem że zastanawiam się gdzie kończy się twoje oszołomstwo a zaczyna zwykła głupota...;D
~~Trudno nadążyć niezalogowany
11 września 2023r. o 20:31
Rycerze czasu minionego - agentura, frakcje, układy
Trudno nadążyć ;)
14240
M21W2
11 września 2023r. o 20:31
~~Sepiowy Wrzosiec , jeżeli Ty to nie Janusz to bardzo Przepraszam . Kanalią ktoś nazwał mnie .

Jak się pomyliłem nie chcę się usprawiedliwiać , ale częste zmiany kwiatków na inne kwiatki powodują nieporozumienia .

Od czasu kiedy zauważyłem ten bałagan piszę tylko zalogowany lub z telefonu jako Lucjan .
11 września 2023r. o 20:32
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): a teraz pojawia się taki jak ty Lucjan i pieje z zachwytu nad tymi którzy zrujnowali kraj...

Przypomnę co Ty pisałeś , układ Kiszczak - Wałęsa to olbrzymie osiągnięcie , to ludzie tego układu przez lata biedy i ubóstwa rządzili w kraju , dlaczego uciekłeś na kuroniówkę zamiast jak walczyć z opresyjnymi władzami z tamtych lat .

Odpowiedź prosta , jesteś " wojownikiem " komputerowym " tylko tyle potrafisz .

jesteś łgarzem Lucjan ...łgarzem ...;D
nigdy nic takiego nie napisałem...

jedyne co kiedyś napisałem to to , że ten układ przyniósł Polakom jeden jedyny plus...
ty myślisz że ja nie pamiętam co piszę łgarzu?
mylisz się manipulancie...
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
11 września 2023r. o 20:33
100 Konkretów
Jeden szkopuł - Zakopane, zakopane...
14240
M21W2
11 września 2023r. o 20:38
~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): tylko jakoś nie potrafiliście ich wyłapać ...nawet nie chcieliście bo często to byli ''swoi'' ;D

U nas W Bolesławcu na etapie tworzenia Solidarności było dwóch SB -ków i Jedna kobieta członkini PZPR zdająca swoim podwładnym relacje z tego co się dzieje na Karpeckiej , zostali usunięci .

Dopisane 11.09.2023r. o godz. 20:38:

~~Sepiowy Wrzosiec napisał(a): dlaczego nie piszesz o ''esbekach'' wokół szalonego antka ''drona'' ? ...dlaczego nie piszesz jak był on sam dla nich ''parasolem ochronnym''?

Ty też nic nie piszesz , to ja powinienem Ciebie zapytać , to oszołomstwo , czy głupota , a może jedno i drugie .
11 września 2023r. o 20:41
ot i prawdziwy ''sukces'' ;D
tworzy się Solidarność , tysiące ludzi do niej przystępuje a wy złapaliście trzech ...;D

no dobra...wróćmy do ''studenta'' ...to kim on był? ;D
powtórz bo nijak tego nie mogę w żadnym twoim wpisie odszukać...
a jak nie ''student'' to może wspomniany wcześniej ''jakob''
poczekam...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza