M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): ja niczego nie insynuują tylko jestem pewien że jedną z podstaw konfliktu jest to który z was ma te czy inne poglądy
Odpowiem Tobie tylko na tą Twoją powtarzam Twoją pewność a nie prawdę , To Zbyszek i Jurek jak byliśmy w 2005 roku w Hamburgu przekonali mnie żebym z nimi pojechał do polskiej ambasady i zagłosował na PiS .
Nie szukaj zaczepki nie szukaj nie będziesz musiał jęczeć .
Odszczekałeś , tego się spodziewałem , człowieku podły ,nikczemny .
~~Ognisty Tojad napisał(a): z tymi ''pachołkami rosji '' to na twoim miejscu byłbym bardziej ostrożny...zbyt wielu jest takich wśród ''twoich'' więc sfolguj z lekka...;D
~~Ognisty Tojad napisał(a): zaczepki?...ja piszę prawdę hipokryto ..
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): j~~Ognisty Tojad napisał(a): ja nie sprzedałem jak ty jednej ''idei'' dla drugiej...ty sprzedałeś ...;D
więc kto tu jest zdrajcą? ;D
O tym nie musisz pisać cały czas przypominasz idee komunistów z lat osiemdziesiątych , ja zawsze byłem i jestem człowiekiem Solidarności co Ciebie bardzo boli opluwaczu .
której ? ;D D
potrafisz odpowiedziec?
nie odpowiesz tak jak nie odpowiesz komuś kto cię zapytał kto jest zdrajcą i pachołkiem Rosji...manipulancie i wieczny uciekinierze...;D
~~Ognisty Tojad napisał(a): i ja nie muszę niczego ''odszczekiwać''
w przeciwieństwie do ciebie...''kanalio'' ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): z tymi ''pachołkami rosji '' to na twoim miejscu byłbym bardziej ostrożny...zbyt wielu jest takich wśród ''twoich'' więc sfolguj z lekka...;D
Ważne że wśród " moich " nie ma Ciebie to byłby dopiero obciach .
Dopisane 11.09.2023r. o godz. 18:49:Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): zaczepki?...ja piszę prawdę hipokryto ..
Nie musisz mi przypominać , wiem od dawna że piszesz Twoją prawdę , nie wymienię czym jest ta Twoja " prawda " kłamco .
poważnie?...może to i dobrze że nie ma mnie tam wśród ''twoich'' bo ty najlepiej i najpewniej czujesz się w środowisku klakierów i agentów SB ...
i właśnie dlatego Lucjan nigdy mnie nie zobaczysz wśród ''swoich'' ;D
widzisz sam w jakim świetle się tu stawiasz kiedy jedno proste pytanie omijasz bo nie wiesz co odpisać...;D
tak Lucjan...ja piszę prawdę i to nie jest wbrew temu co piszesz ''moja prawda '' tylko prawda historyczna którą ty chcesz na siłę zafałszować...czyszcząc ją ze wszystkich waszych ''związkowych '' brudów...;D
najśmieszniejsze w tym jest to że tu kłamiąc , próbując manipulować mnie nazywasz kłamcą...;D
to jest właśnie twój ''ból dupki'' że nie potrafisz w sposób sensowny napisać gdzie kłamię ...;D
dziesiątki pytań ci zadanych a ty wiejesz przed nimi jak ''zaszczuty pies''...
~~Ognisty Tojad napisał(a): potrafisz odpowiedziec?
nie odpowiesz tak jak nie odpowiesz komuś kto cię zapytał kto jest zdrajcą i pachołkiem Rosji...manipulancie i wieczny uciekinierze...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognisty Tojad napisał(a): i ja nie muszę niczego ''odszczekiwać''
w przeciwieństwie do ciebie...''kanalio'' ;D
Jesteś zbyt podły i nikczemny aby odszczekać swoje kłamstwa , aferzysto czajnikowy .