Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Iliowobłękitna Śnieguliczka niezalogowany
14 września 2023r. o 13:28
~~Ola napisał(a): Bez żadnego wykształcenia a mądrzy się jak Szczerba.

a ty Olu?...jak się domyślam ty po ''politechnikach'' i innych ''uniwersytetach'' ....;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ola niezalogowany
14 września 2023r. o 13:36
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ola napisał(a): Bez żadnego wykształcenia a mądrzy się jak Szczerba.

a ty Olu?...jak się domyślam ty po ''politechnikach'' i innych ''uniwersytetach'' ....;D

Tak, mam dyplomy dwóch uczelni wyższych:)
Politechniki Wrocławskiej między innymi.
~~TW bablina i koledzy mafiozi niezalogowany
14 września 2023r. o 13:44
https://wiadomosci.wp.pl/kaczynski-straszy-trzaskowskim-prezydent-warszawy-zakpil-z-prezesa-to-dla-mnie-zaszczyt-6941405432748672a

kaczynski jest najwiekszym zagrożeniem
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka niezalogowany
14 września 2023r. o 13:51
no i?... co ci dały te dyplomy?
Olu ...pisanie tutaj o posiadaniu ''dyplomów'' to tak jak pisanie o tym że jest się ''kombatantem''
trudne do zweryfikowania bo ja mogę sobie wystukać w klawiaturę praktycznie wszystko...
a wiesz że mój pra,pra dziadek walczył pod Kirholmem? ;D
ale co mi tam do ciebie...po politechnikach ...
ja tam mam tylko dyplom po kursie na wózek widłowy...;D a i ten ''bez paska'' ;D
~~Zdrajcy pisowscy niezalogowany
14 września 2023r. o 13:58
REFERENDUM NIE POMOŻE.

KAŻDY WIZĘ KUPIĆ MOŻE !! !!
~~Brudnobiały Jastrzębiec niezalogowany
14 września 2023r. o 15:35
Głupi Jasiu , jest tak 39% PIS najnowsze notowania Socjal Changes . To ci co każde wybory zawsze trafiają w 100%
~~Bieg wsteczny niezalogowany
14 września 2023r. o 15:42
~~Brudnobiały Jastrzębiec napisał(a): Głupi Jasiu , jest tak 39% PIS najnowsze notowania Socjal Changes . To ci co każde wybory zawsze trafiają w 100%

aale wg niego na ruskim telegramie było wręcz odwrotnie, i tego się trzymajmy
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
14 września 2023r. o 15:50
Drodzy nauczyciele, uroczyscie obiecuję Wam podwyżki takie jak wtedy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza