Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Julek niezalogowany
14 września 2023r. o 17:11
~~Stachu napisał(a): Nakręcacie się klakierki tuskowe, co wam jeszcze tefałen do tych makówek nawciska?
Wszystko żeby Polskę osłabiać? Tak jak holand?

Stachu a ty filma oglądał ,ha ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
14 września 2023r. o 17:17
Ten przemówieniem z Końskich ?
~~Ja niezalogowany
14 września 2023r. o 17:28
Kto sprowokował stan wojenny ?
Czy PiS reprezentuje wszystkich Polaków czy tylko swój elektorat a reszta to gorszy sort?
Kto sensownie odpowie.
p.s -- ten niedorozwój podpisujacy się Tuskiem może odpuścić. Wiemy co mu dolega.
14240
M21W2
14 września 2023r. o 18:00
~~Ja napisał(a): Kto sprowokował stan wojenny ?

Zadałeś pytanie kto sprowokował , ja nic o tym nie wiem o jakiejś prowokacji jak wiesz to napisz będzie o czym podyskutować .

Ja wiem kto stał za wprowadzeniem stanu wojennego i dlaczego do tego doszło

Dopisane 14.09.2023r. o godz. 18:00:

~~Rysiek napisał(a): Lucjan odpowiedz gdzie jest Wawrzyk?.Dostał rolę w Bollywood ?

Wawrzyk powinien na zawsze zniknąć z polityki , nie jestem prawnikiem , jak popełnił przestępstwo powinien odpowiedzieć za swój czyn jak każdy obywatel Polski .

A Ty odpowiesz mi co sądzisz o tym poniżej .

"
Google News
- Pamiętaj: jedna zasada jest dla mnie święta, k***a (…). Jak będziesz w Platformie, będę cię bronił, k***a, jak niepodległości. Jak wyjdziesz z Platformy, to masz problem - mówił jeszcze kilka lat temu członek PO Sławomir Neumann. Jak się wielokrotnie okazywało, stworzona przez niego "doktryna Neumanna" jest wciąż bliska także wielu innym politykom Platformy Obywatelskiej, w tym jej liderowi Donaldowi Tuskowi, którzy po każdej kolejnej aferze stają murem za oskarżanymi kolegami. "

Odpowiesz z sensem .

Dopisane 14.09.2023r. o godz. 18:00:

Czas na siatkówkę .
~~Brunatny dyptam niezalogowany
14 września 2023r. o 18:05
Szykujesz kolejną dawkę propagandy? A co wiesz o ucieczce Macierewicza z ośrodka internowania?
~~Poczerwieniała Jukka niezalogowany
14 września 2023r. o 18:25
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Kto sprowokował stan wojenny ?

Zadałeś pytanie kto sprowokował , ja nic o tym nie wiem o jakiejś prowokacji jak wiesz to napisz będzie o czym podyskutować .

Ja wiem kto stał za wprowadzeniem stanu wojennego i dlaczego do tego doszło
My też wiemy kto popierał wprowadzenie stanu wojennego. To wie każdy.
Ale jak stan wojenny został sprowokowany. Czy w tym czasie związki zawodowe które najpierw podpisały z komuchami dogawor namawiały robotników do pracy i budowania gospodarki czy postawiły na jej wyniszczenie poprzez strajki.
Te strajki w efekcie mały wpływ na słabą kondycje Polskich firm które za grosze wyprzedali.
Wtedy wszyscy strajkowali. Tak czy nie ?
~~Panie Lucjanie niezalogowany
14 września 2023r. o 18:31
Powiedz pan czy Solidarność miała w tamtym czasie jakikolwiek sensowny pomysł na ratowanie Polskiej gospodarki ?
Powiedz Pan czy oni zmierzali do związkowej jednosci ?
Powiedz Pan czy troszczyli się choć raz o sektor prywatny ?
~~panM niezalogowany
14 września 2023r. o 18:49
Przypominam - przestrzegałem przed katastrofą Polskiego złotego.
A ona zbliża się nieuchronnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.