~~M21W2 napisał(a): Mateusz Morawiecki:
Społeczeństwo opowiedziało się za tym, by aktywna polityka PiS była kontynuowana. Wiarygodność i odpowiedzialność, to nie tylko hasła z czasów kampanii. To dewiza, która przyświeca wszystkim naszym działaniom w PiS i takie, jak sądzę, są oczekiwania wyborców, oczekiwania Polaków, aby partie były wiarygodne, aby partie były solidarne. Solidarne, czyli takie, których podstawowa oś działania ogniskuje się wokół słowa, świętego dla Polaków słowa, solidarność. Zrobię wszystko, by spełnić te oczekiwania Polaków.
Brawo PIS
~~Ciekawe napisał(a): "W ostatnich tygodniach rozmawiałem o stanie finansów publicznych w Polsce z wieloma ekonomistami sektora prywatnego oraz reprezentującymi zagranicznych inwestorów. Nikt, zaprawdę powiadam, nikt, nie podziela alarmistycznych ocen, którymi żyją media – napisał w piątek na platformie X Adam Jasser, były minister w KPRM w latach 2010-2013."
~~Celestynowy Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawe napisał(a): "W ostatnich tygodniach rozmawiałem o stanie finansów publicznych w Polsce z wieloma ekonomistami sektora prywatnego oraz reprezentującymi zagranicznych inwestorów. Nikt, zaprawdę powiadam, nikt, nie podziela alarmistycznych ocen, którymi żyją media – napisał w piątek na platformie X Adam Jasser, były minister w KPRM w latach 2010-2013."
W pisowskiej gazetce to przeczytałeś, czy na tvpinfo?
~~Jasnopomarańczowa Alstremeria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Celestynowy Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciekawe napisał(a): "W ostatnich tygodniach rozmawiałem o stanie finansów publicznych w Polsce z wieloma ekonomistami sektora prywatnego oraz reprezentującymi zagranicznych inwestorów. Nikt, zaprawdę powiadam, nikt, nie podziela alarmistycznych ocen, którymi żyją media – napisał w piątek na platformie X Adam Jasser, były minister w KPRM w latach 2010-2013."
W pisowskiej gazetce to przeczytałeś, czy na tvpinfo?
Do ciebie docierają tylko kłamstwa tefałenu?
Pisowce to powiedzą prawdę jak się pomylą