~~Srebrzystobiała Poziomka niezalogowany 24 października 2023r. o 19:07
aproposik ...
teraz - tym bardziej mając większość sejmową - ja bym dążył do powstania tej lub o podobnym profilu komisji...opierając się tylko na tym o czym można wyczytać w internecie i ''wolnych mediach'' mkkwacz ''dwie wieże'' ,szalony antonio dron'' i sasin ''kopertowy'' byli by tymi których postawił tam jako pierwszych ''świadków'' ;D
~~Srebrzystobiała Poziomka niezalogowany 24 października 2023r. o 19:47
dlatego teraz mając większość parlamentarną - gdyby to był normalny kraj - nowy parlament bez trudu postawił by gościa przed Trybunałem Stanu...
postawienie go w takiej sytuacji z urzędu zawiesza go w czynnościach ...
wtedy władza wykonawcza przechodzi na stronę Marszałka Sejmu...
jakie to proste...prawda?
warunek jest jeden...to musiał by być normalny kraj...;D
a konkretnie ?...nie kraj a ci którzy rządzą...;D
~~Trudno nadążyć niezalogowany 24 października 2023r. o 20:15
Bolszewickie myślenie ;)
Całe szczęscie, że żyjemy w kraju pod rządami Konstytucji.
A Konstytucja stanowi, że decyzja o postawieniu ... przed Trybunałem Stanu zapada, jeśli zagłosuje za nią co najmniej 3/5 (276) posłów.
No to liczydła włączać
Trudno nadążyć
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.