Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Granatowoczarna Lilia niezalogowany
3 maja 2025r. o 20:32
~~płonący konar napisał(a): Mykoła ty wiesz że opłacasz internet za kasę jaką daję twojej Jelenie? Ostatnio dałem jej dychę ,,górki'' bo się napracowała że ho ho.
Nie wiem ile dał jej Michał bo był zaraz po mnie ale nie chciało mi się czekać.

~~płonący konar napisał(a): Mykoła ty wiesz że opłacasz internet za kasę jaką daję twojej Jelenie? Ostatnio dałem jej dychę ,,górki'' bo się napracowała że ho ho.
Nie wiem ile dał jej Michał bo był zaraz po mnie ale nie chciało mi się czekać.

żenujący jesteś
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoczarna Lilia niezalogowany
3 maja 2025r. o 20:35
~~Mykoła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): W jakiej formie ma odpowiadać? Naślą na niego bandytów z Azowa czy kogoś z noviczokiem?
Ukrainiec atakuje pracowników szpitala a co robi Policja? Poucza? Stosuje areszt który uchyla sąd?
Wypieprzać z Polski i po sprawie.

Buda ruska onuco , konfiarski sprzedawczyku .

dobrze pisze spadać ,bronić samostijnu u krainu (czy jakoś tak)
~~Izabelowy Kuflik niezalogowany
~~Hortensja ogrodowa napisał(a): Jasio niczego nie potrzebuje ale takich jak ty jak najbardziej . Takie głomby dają mu dodatkowe powody do uśmiechu a śmiech to zdrowie więc pisz jak najwięcej .

Przecież ten " pracuś za sery" często pisze sam ze sobą. Kiedy to zauważysz ?
~~ niezalogowany
A Mykoła nie? Jego wpis skomentuj.
~~będący w temacie niezalogowany
3 maja 2025r. o 20:50
~~Izabelowy Kuflik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hortensja ogrodowa napisał(a): Jasio niczego nie potrzebuje ale takich jak ty jak najbardziej . Takie głomby dają mu dodatkowe powody do uśmiechu a śmiech to zdrowie więc pisz jak najwięcej .

Przecież ten " pracuś za sery" często pisze sam ze sobą. Kiedy to zauważysz ?

Za bimber pracował ktoś inny i się przekręcił. ;]]
Tak się kończą znajomości z tym serowarem i bimbrownikiem.
~~Niebieskawozielony Bratek niezalogowany
3 maja 2025r. o 20:52
Co wy ruskie onuce jeszcze wymyslicie klamliwe bydlo jak by mogli to by tuska zamordowali jak Leppera !
~~Karol i Trump POzdrawiaja niezalogowany
4 maja 2025r. o 22:44
Jest sukces Tusk spotkał się z Rafałem. CZEBA, CZEBA to uznać za POtężny sukces PEŁO.
22745
oprych
5 maja 2025r. o 9:23
&t=5s
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza