Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~skorn niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 5:25
Mam przyjaciela. Od zawsze imponowało mi jego pragmatyczne podejście do polityki. Znamy się ponad 30 lat, i tylko jeden jedyny raz udało mi się go przekonać, że się myli. Przed październikiem 2023 przełamałem jego sceptycyzm co do udziału w wyborach i obietnicy rozliczeń.
Niesiony na fali entuzjazmu wystąpień Donalda Tuska, przekonywałem:
Teraz będzie inaczej!
Teraz zło z pewnością zostanie ukarane!
Premier nigdy nie odpuści PiSowskim gangsterom.
Przecież teraz będą rządzić przyzwoici ludzie itd...
Dzisiaj już wiem.
To On miał rację, nie ja.
On ma smutną satysfakcję, a ja zostałem sam ze swoją naiwnością.
Tak jak wielu z nas...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawozielony Kleome niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 7:09
~~umorusany czajnik napisał(a): "Polskie śledztwo ws. zabicia wolontariusza Damiana Sobola przez siły Izraela w Gazie jest w martwym punkcie od ponad roku z powodu braku odpowiedzi ze strony Izraela i USA.

Zginął w nocy z 1 kwietnia 2024 w Strefie Gazy, pracując dla org. humanitarnej World Central Kitchen. Nikomu nie postawiono zarzutów z braku dowodów. Polska wysłała do Izraela wniosek o pomoc prawną rok temu, domagano się telefonu Sobola, wraków aut, przesłuchania świadków. Mimo ponagleń brak odpowiedzi."

Gdzie jest Sikorski, przyjaciel żydów? Państwo z kartonu.

Nie wiem na co ty liczyłeś?
~~Marnichowy Śnieżnik niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 8:30
Uwierzyć kłamcy można raz, a za drugim razem to już lampka się zapala, a za trzecim czwartym to już wybór.
~~Idzi niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 9:27
Wg najnowszego sondażu -KO 25% ha ha ha ha ha ha ,
brawo koń Roman,brawo
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 10:12
PEŁO to już TRUP. Jak będą Trzecią partią za dwa lata w wyborach parlamentarnych to będzie SUKCES tej gównianej partii.
~~Jasiu niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 10:31
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): PEŁO to już TRUP. Jak będą Trzecią partią za dwa lata w wyborach parlamentarnych to będzie SUKCES tej gównianej partii.

TRUP to jest Kaczyński , chodzący , tęczowy TRUP.
~~Rysiu niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 11:48
Jasiu popatrz za okno na planetę,.....widzisz tęcze?
~~Czesiek niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 12:08
DOBRZE ŻE WPADŁEŚ BO NIE ODPOWIEDZIAŁES NA WCZEŚNIEJSZE PYTANIE. CZY UWAŻASZ ŻE LUCJAN TO TWARDZIEL CZY MIĘKISZON?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza