Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jasiu niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 12:14
~~Rysiu napisał(a): Jasiu popatrz za okno na planetę,.....widzisz tęcze?

Nie ma takiej siły aby dziad, aktywny od 40 lat gey , nie miał Adidasa . Nie ma takiej siły.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stasiek niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 12:37
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rysiu napisał(a): Jasiu popatrz za okno na planetę,.....widzisz tęcze?

Nie ma takiej siły aby dziad, aktywny od 40 lat gey , nie miał Adidasa . Nie ma takiej siły.

Siła jest w naleśniku...... także ten.
~~Czesiek niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 13:09
Stasiek jak to jest że kiedy znika Rysiek ty zaraz się pojawiasz?
Ale ciebie też pytałem o coś a ty nie odpowiedziałeś . Uważasz że Lucjan to twardziel czy miękki naleśnik?
~~Yogi niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 13:17
Cicho bo Bubu nadlatuje z kosmosu, ogólny aplauz i standing ovation. Kapsuła dała rade. Kocham wasssssssss:):):)
~~Bubu niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 13:25
Spoko Yogi spoko ludzie, widziałem Polaka w kosmosie i aplauz premiera. spoko jest spoko nara:)
~~Szarobrunatna Truskawka niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 13:44
~~Czesiek napisał(a): DOBRZE ŻE WPADŁEŚ BO NIE ODPOWIEDZIAŁES NA WCZEŚNIEJSZE PYTANIE. CZY UWAŻASZ ŻE LUCJAN TO TWARDZIEL CZY MIĘKISZON?

Lucjan jest nie do złamania , twardziel z zasadami
~~ niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 13:47
A ja myślę że to miękka fajka.
TWARDZIEL BY NIE BLOKOWAŁ KOMENTARZY NA FEJSIE.
Lucjan i zasady? Te śmierdzące kryminałem?
~~Zielona Truskawka niezalogowany
28 czerwca 2025r. o 13:48
Sukcesy rządu od 2015 do 2023 są bardzo duże i jest ich bardzo dużo, Dziękuję bardzo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza