~~Teo napisał(a): Polacy mają kilku swoich, Ukraińcy Hołownię, Trzaskowskiego i Nawrockiego, a Ty kogo masz?
~~Piernikowy Mieczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Polacy mają kilku swoich, Ukraińcy Hołownię, Trzaskowskiego i Nawrockiego, a Ty kogo masz?
Dobrze ,że mamy oddział na Tysiąclecia blisko dla Ciebie. Będziesz pewnie na oddziale z braułnem . Nie pozdrawiam.
~~Tomek napisał(a): Przejeżdżałem dzisiaj koło byłej zdewastowanej OŻG Gromadka . Wygląda to strasznie . Coś okropnego . Czy odpowiedzialni za jej dewastację zostaną ukarani ? Powinna wreszcie zająć się tą sprawą prokuratura i policja.
~~Kasztanowatoczerwona Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowy Mieczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Polacy mają kilku swoich, Ukraińcy Hołownię, Trzaskowskiego i Nawrockiego, a Ty kogo masz?
Dobrze ,że mamy oddział na Tysiąclecia blisko dla Ciebie. Będziesz pewnie na oddziale z braułnem . Nie pozdrawiam.
Uważaj żebyś sam/sama tam nie wylądował/wylądowała.
Tam jest bardzo fajnie ,można pić ,palić i parzyć się
~~Teo napisał(a): Z tego co widzę to nic się nie zmieni, Nawrocki będzie nowym prezydentem.
Niestety nie jest to mój kandydat, podobnie jak kandydat obecnej koalicji.
Chciałem zmian, chciałem zatrzymać rujnowanie Polski, ta nasza ojczyzna jest odzwierciedleniem Gromadki.
Zamykanie szkół, przedszkole dla swoich, studia bezpłatne również dla swoich, pozostali do pracy i niech sobie płacą, zamykanie i rozwalanie zakładów polski zakładów to norma, rządzą niezmieniający się od lat ludzie którzy tylko biorą, którzy nic nie potrafią, no i oczywiście przedstawiciele PiS i PO szepcący sobie wzajemnie do ucha Szemraki.
Towarzystwo wzajemnej adoracji z Tomkiem co złotówki na siebie nie zarobił w swoim dorosłym życiu, przykleił się do władzy i tak przez 15 lat.
Powodzenia.