Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Różowofioletowy Osteospermum niezalogowany
27 kwietnia 2025r. o 22:11
Kto wie jaki mieszkaniec naszej gminy jest najstarszym spośród nas zamieszkujących w gminie Gromadka ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piernikowy Mieczyk niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 0:06
~~Teo napisał(a): Polacy mają kilku swoich, Ukraińcy Hołownię, Trzaskowskiego i Nawrockiego, a Ty kogo masz?

Dobrze ,że mamy oddział na Tysiąclecia blisko dla Ciebie. Będziesz pewnie na oddziale z braułnem . Nie pozdrawiam.
~~Kasztanowatoczerwona Przylaszczka niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 8:33
~~Piernikowy Mieczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Polacy mają kilku swoich, Ukraińcy Hołownię, Trzaskowskiego i Nawrockiego, a Ty kogo masz?

Dobrze ,że mamy oddział na Tysiąclecia blisko dla Ciebie. Będziesz pewnie na oddziale z braułnem . Nie pozdrawiam.

Uważaj żebyś sam/sama tam nie wylądował/wylądowała.
~~Tomek niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 9:53
Przejeżdżałem dzisiaj koło byłej zdewastowanej OŻG Gromadka . Wygląda to strasznie . Coś okropnego . Czy odpowiedzialni za jej dewastację zostaną ukarani ? Powinna wreszcie zająć się tą sprawą prokuratura i policja.
~~Dasz bór niezalogowany
28 kwietnia 2025r. o 10:03
~~Tomek napisał(a): Przejeżdżałem dzisiaj koło byłej zdewastowanej OŻG Gromadka . Wygląda to strasznie . Coś okropnego . Czy odpowiedzialni za jej dewastację zostaną ukarani ? Powinna wreszcie zająć się tą sprawą prokuratura i policja.

Jacy wyborcy taka administracja, prędzej czy później właściciel wróci i dochodzić będzie za straty ,w grę wchodzi gruba kasa
Kto więc za to zapłaci??
POdatnik oczywiście!!
Oby tylko sprawcy zaniechania zostali pociągnięci do odpowiedzialności , chwała sprawiedliwości
~~Teo niezalogowany
przedwczoraj o 9:52
Z tego co widzę to nic się nie zmieni, Nawrocki będzie nowym prezydentem.
Niestety nie jest to mój kandydat, podobnie jak kandydat obecnej koalicji.
Chciałem zmian, chciałem zatrzymać rujnowanie Polski, ta nasza ojczyzna jest odzwierciedleniem Gromadki.
Zamykanie szkół, przedszkole dla swoich, studia bezpłatne również dla swoich, pozostali do pracy i niech sobie płacą, zamykanie i rozwalanie zakładów polski zakładów to norma, rządzą niezmieniający się od lat ludzie którzy tylko biorą, którzy nic nie potrafią, no i oczywiście przedstawiciele PiS i PO szepcący sobie wzajemnie do ucha Szemraki.
Towarzystwo wzajemnej adoracji z Tomkiem co złotówki na siebie nie zarobił w swoim dorosłym życiu, przykleił się do władzy i tak przez 15 lat.

Powodzenia.
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
20 godz. 10 min. temu
~~Kasztanowatoczerwona Przylaszczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piernikowy Mieczyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Polacy mają kilku swoich, Ukraińcy Hołownię, Trzaskowskiego i Nawrockiego, a Ty kogo masz?

Uważaj żebyś sam/sama tam nie wylądował/wylądowała.

Tam jest bardzo fajnie ,można pić ,palić i parzyć się
~~Liliowoniebieska Mydlnica niezalogowany
18 godz. 2 min. temu
~~Teo napisał(a): Z tego co widzę to nic się nie zmieni, Nawrocki będzie nowym prezydentem.
Niestety nie jest to mój kandydat, podobnie jak kandydat obecnej koalicji.
Chciałem zmian, chciałem zatrzymać rujnowanie Polski, ta nasza ojczyzna jest odzwierciedleniem Gromadki.
Zamykanie szkół, przedszkole dla swoich, studia bezpłatne również dla swoich, pozostali do pracy i niech sobie płacą, zamykanie i rozwalanie zakładów polski zakładów to norma, rządzą niezmieniający się od lat ludzie którzy tylko biorą, którzy nic nie potrafią, no i oczywiście przedstawiciele PiS i PO szepcący sobie wzajemnie do ucha Szemraki.
Towarzystwo wzajemnej adoracji z Tomkiem co złotówki na siebie nie zarobił w swoim dorosłym życiu, przykleił się do władzy i tak przez 15 lat.

Powodzenia.

To nie władza tylko klika. Gminny Tomcio to człowiek, który żadnej partii nie odmówi oby koryto utrzymać. Obecny wójt to także marionetka w rękach innych bo sam nic nie potrafi. Pysiu o małym rozumku i głupawym uśmiechu. Radni to w większości postkomuna i kilkoro młodych co się odezwać boi. Gromadka po kilku latach udawanej pracy wójta i zarządzania radą gminy przez byłego Czekistę z PZPR wygląda dzisiaj jak teren po byłej odlewni żeliwa. Brud, dewastacja i brak zarządcy. Nigdy pracownicy budżetówki nie będą umieli zarządzać gminą bo nigdy sami nie zarobili złotówki na swoim. My pracujemy i płacimy podatki a oni je pezejadają.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza