Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

22745
oprych
4 maja 2025r. o 18:47
Może przeczytali wasze wcześniejsze posty na forum o tym jak to ta ścieżka jest nikomu nie potrzebna i zrezygnowali z budowy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bi cyklicznie niezalogowany
4 maja 2025r. o 19:54
Ciężko teraz jeździć rowerem wśród naćpanych kierowców samochodów, pań które za kierownicą robią makijaż lub gamoni wpatrzonych w ekran peceta podczas jazdy, więc przydałaby się taka ścieżka rowerowa , czy to tak wiele?
~~Purpurowa Rzeżucha niezalogowany
4 maja 2025r. o 23:38
~~chałka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Heniek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Poznański cwaniak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Edyta napisał(a): Czy rozpoczęto już budowę , zapowiadanej od wielu lat , ścieżki rowerowej ? Kto coś wie na ten temat .

Nie nie nie i jeszcze długo nie
owa ścieżka rowerowa to tylko chwyt marketingowy, obiecanki cacanki dla naiwnego elektoratu

To znaczy ,że ktoś nas zrobił w bambuko , a myśmy się kolejny raz dali nabrać .

Na mnie nie liczcie , miałeś chamie złoty róg.....

Yełop
~~Van niezalogowany
5 maja 2025r. o 5:08
~~Purpurowa Rzeżucha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~chałka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Heniek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Poznański cwaniak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Edyta napisał(a): Czy rozpoczęto już budowę , zapowiadanej od wielu lat , ścieżki rowerowej ? Kto coś wie na ten temat .

Nie nie nie i jeszcze długo nie
owa ścieżka rowerowa to tylko chwyt marketingowy, obiecanki cacanki dla naiwnego elektoratu

To znaczy ,że ktoś nas zrobił w bambuko , a myśmy się kolejny raz dali nabrać .

Na mnie nie liczcie , miałeś chamie złoty róg.....

Yełop

Potwierdzam, dlatego przegrał z Kawką.
~~Renata niezalogowany
5 maja 2025r. o 6:52
Teraz wybierzcie tęczowego . Ten kandydat myli Władysława Jagiełłę z Kazimierzem Jagiellończykiem i nie wie gdzie była bitwa pod Grunwaldem ! Będzie z niego wspaniały prezydent .
~~Andrzej niezalogowany
5 maja 2025r. o 7:23
Mnie ścieżka rowerowa niepotrzebna , bo mam ją na drodze gruntowej obok mojego domu .
~~Mateusz niezalogowany
5 maja 2025r. o 15:01
Nieuczciwa gra służb specjalnych rudego. Łamanie konstytucji . Zauważył to nawet marszałek Sejmu .
~~Szarozielona Turzyca niezalogowany
5 maja 2025r. o 17:45
jak można grać w gałę i oszukiwać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.