Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Heniek niezalogowany
przedwczoraj o 18:59
Niepoważny Ten und z córkami. , czy też bez córek , a do tego złośliwiec .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~und niezalogowany
przedwczoraj o 19:17
~~Heniek napisał(a): Niepoważny Ten und z córkami. , czy też bez córek , a do tego złośliwiec .

Bo ja wiem , pamiętam jak nasz córki bawiły się z córkami Hałki, zdjęcia , buzi , buzi . A teraz muszę doginać aby dopiąć budżet . Matka pomaga , ale nie ma brania .Jak nie alfons ,to idziemy wszyscy na parking.Z córkami ,może księdzów skusimy.

Aha , głosujcie na alfonsa, kredyta na 20% macie.
~~Prawoskrętne czasy niezalogowany
przedwczoraj o 20:08
Przeca sodomici już od dawna mają swego prezydenta, więc po co wcibiacie nos w nieswoje sprawy ?
~~Blond Rogownica niezalogowany
przedwczoraj o 21:23
Nie czepiajcie się. Każda Q . rwa chce mieć swojego sutenera.
~~Zielonkawy Wawrzynek niezalogowany
przedwczoraj o 21:34
~~und bez córek napisał(a): Q
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): No cóż wybraliście PO-PiS, nic mi nie daliście wyboru.
Moi rodzice kupili mieszkanie po promocji, jak ktoś nie miał pieniędzy żeby wykupić a zalegał z rachunkami to komornik go zlicytował i wyrzucił na bruk, dlatego zagłosuję na Nawrockiego bo kupił mieszkanie a człowiek mógł nadal w nim mieszkać.

Za ile kupił , bo się pogubiłem ? Rozumiem ze dalej w nim mieszka , prawda ? Tylko nie kłam katoliku, bo twoje dzieci z IQ podobnym do twojego , do piekła pójdą.

W każdej transakcji jest dwie strony, jeżeli sprzedający potwierdził, że zostało zapłacone to wszystko było uzgodnione. Umowa ustna też jest umową ważną.
Trzaskowski zmarnował mnóstwo pieniędzy na jajo i kible w parku po 650 tys. zł i nikt mu z tego nie robi spawy prokuratorskiej, za drzewa po 20 tys. szt. podobnie, za klocka za 35 milionów również. A ile z tego przytulił do swojej kieszeni?
Tusk jak chce mieć swojego prezydenta to ma czas do 1. czerwca oddać ludziom 35 miliardów z OFE które im ukradł.
~~Blond Rogownica niezalogowany
wczoraj o 0:02
~~Zielonkawy Wawrzynek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~und bez córek napisał(a): Q
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): No cóż wybraliście PO-PiS, nic mi nie daliście wyboru.
Moi rodzice kupili mieszkanie po promocji, jak ktoś nie miał pieniędzy żeby wykupić a zalegał z rachunkami to komornik go zlicytował i wyrzucił na bruk, dlatego zagłosuję na Nawrockiego bo kupił mieszkanie a człowiek mógł nadal w nim mieszkać.

Za ile kupił , bo się pogubiłem ? Rozumiem ze dalej w nim mieszka , prawda ? Tylko nie kłam katoliku, bo twoje dzieci z IQ podobnym do twojego , do piekła pójdą.

W każdej transakcji jest dwie strony, jeżeli sprzedający potwierdził, że zostało zapłacone to wszystko było uzgodnione. Umowa ustna też jest umową ważną.
Trzaskowski zmarnował mnóstwo pieniędzy na jajo i kible w parku po 650 tys. zł i nikt mu z tego nie robi spawy prokuratorskiej, za drzewa po 20 tys. szt. podobnie, za klocka za 35 milionów również. A ile z tego przytulił do swojej kieszeni?
Tusk jak chce mieć swojego prezydenta to ma czas do 1. czerwca oddać ludziom 35 miliardów z OFE które im ukradł.

Taa . A co p isiory powiedzą na ławki patriotyczne ? Badziew sezonu nie wytrzymał . Wszystkie zebrali i już nie wróciły. No szczyty ...stwa.

Zastosowana autokorekta

~~und z córkami niezalogowany
wczoraj o 5:21
Gdyby kaczor namaścił kozę, bo też miała by 30%, a wyznawcy PISu nie mrugnęli by nawet okiem.
~~Zszarzała Pernecja niezalogowany
wczoraj o 6:34
~~und z córkami napisał(a): Gdyby kaczor namaścił kozę, bo też miała by 30%, a wyznawcy PISu nie mrugnęli by nawet okiem.

Wasz król tusk sługa niemiec namaścił Rafalale i ma 31% więc może coś w tym jest....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza