~~Heniek napisał(a): Niepoważny Ten und z córkami. , czy też bez córek , a do tego złośliwiec .
~~und bez córek napisał(a): QKtoś napisał: ~~Teo napisał(a): No cóż wybraliście PO-PiS, nic mi nie daliście wyboru.
Moi rodzice kupili mieszkanie po promocji, jak ktoś nie miał pieniędzy żeby wykupić a zalegał z rachunkami to komornik go zlicytował i wyrzucił na bruk, dlatego zagłosuję na Nawrockiego bo kupił mieszkanie a człowiek mógł nadal w nim mieszkać.
Za ile kupił , bo się pogubiłem ? Rozumiem ze dalej w nim mieszka , prawda ? Tylko nie kłam katoliku, bo twoje dzieci z IQ podobnym do twojego , do piekła pójdą.
~~Zielonkawy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~und bez córek napisał(a): QKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): No cóż wybraliście PO-PiS, nic mi nie daliście wyboru.
Moi rodzice kupili mieszkanie po promocji, jak ktoś nie miał pieniędzy żeby wykupić a zalegał z rachunkami to komornik go zlicytował i wyrzucił na bruk, dlatego zagłosuję na Nawrockiego bo kupił mieszkanie a człowiek mógł nadal w nim mieszkać.
Za ile kupił , bo się pogubiłem ? Rozumiem ze dalej w nim mieszka , prawda ? Tylko nie kłam katoliku, bo twoje dzieci z IQ podobnym do twojego , do piekła pójdą.
W każdej transakcji jest dwie strony, jeżeli sprzedający potwierdził, że zostało zapłacone to wszystko było uzgodnione. Umowa ustna też jest umową ważną.
Trzaskowski zmarnował mnóstwo pieniędzy na jajo i kible w parku po 650 tys. zł i nikt mu z tego nie robi spawy prokuratorskiej, za drzewa po 20 tys. szt. podobnie, za klocka za 35 milionów również. A ile z tego przytulił do swojej kieszeni?
Tusk jak chce mieć swojego prezydenta to ma czas do 1. czerwca oddać ludziom 35 miliardów z OFE które im ukradł.
Taa . A co p isiory powiedzą na ławki patriotyczne ? Badziew sezonu nie wytrzymał . Wszystkie zebrali i już nie wróciły. No szczyty ...stwa.
Zastosowana autokorekta
~~und z córkami napisał(a): Gdyby kaczor namaścił kozę, bo też miała by 30%, a wyznawcy PISu nie mrugnęli by nawet okiem.