~~Stop klatka napisał(a): Gdy tylko doopiarz zostanie prezydentem wszystkie prawicowe komentarze będą mową mową nienawiści, więc spieszcie się pisać prawdę bo czasu już mało, emeryci też nie POsiedzą na ławkach,bo ciapaci będą biegać z maczetami po ulicach i w ten sposób namawiać na przejście na islam, jednym słowem, sodomia i gomoria, będzie się działo
~~Teo napisał(a): Wszyscy już wiedzą na kogo zagłosują i wasze pisanie nic nie da.
Ja zagłosuję na Nawrockiego i mam nadzieję, że to on zostanie prezydentem
Ten stek bzdur który na prędce w ostatniej chwili wymyśleli zwolennicy kandydata PO to dla mnie normalka, znam ich metody od dekad, nie zmieniają się, sami ćpają łajdaczą się a przyłatują to innym, naszym miejscowym zwolennikom tęczowej zarazy również to wszystko można zarzucić. Patrzę zwolenników jednej czy drugiej partii to z kim się utożsamiają to odbicie ich samych.
Nawrocki to kandydat niezależny dlatego dostanie mój głos.
~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Wszyscy już wiedzą na kogo zagłosują i wasze pisanie nic nie da.
Ja zagłosuję na Nawrockiego i mam nadzieję, że to on zostanie prezydentem
Ten stek bzdur który na prędce w ostatniej chwili wymyśleli zwolennicy kandydata PO to dla mnie normalka, znam ich metody od dekad, nie zmieniają się, sami ćpają łajdaczą się a przyłatują to innym, naszym miejscowym zwolennikom tęczowej zarazy również to wszystko można zarzucić. Patrzę zwolenników jednej czy drugiej partii to z kim się utożsamiają to odbicie ich samych.
Nawrocki to kandydat niezależny dlatego dostanie mój głos.
Wcale się nie dziwię patrząc na składnię twych wysrywów . Poparcie alfonsa przez wyborców z wykształceniem podstawowym i zawodowym jest przygniatające.
oprych napisał(a): Wychodzi na to że ci z podstawowym i zawodowym wykształceniem mają więcej rozumu niż ci z "wyższym".
Szkoda że w parze z wyższym wykształceniem nie idzie też inteligencja :(Dopisane 30.05.2025r. o godz. 20:23:Ps. Co to jest "tempak"?