Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Niebieski Lilak niezalogowany
30 maja 2025r. o 12:42
~~Stop klatka napisał(a): Gdy tylko doopiarz zostanie prezydentem wszystkie prawicowe komentarze będą mową mową nienawiści, więc spieszcie się pisać prawdę bo czasu już mało, emeryci też nie POsiedzą na ławkach,bo ciapaci będą biegać z maczetami po ulicach i w ten sposób namawiać na przejście na islam, jednym słowem, sodomia i gomoria, będzie się działo

Jak ograniczonym d^e^b^ilem trzeba być żeby porwać się na takie wypociny. Póki co to z maczetą czy bronią czarnoprochową to Polacy ganiają i się wyrzynają. A ciapaci przyjeżdzają do pracy i ich nie bardzo gdzieś uświadczysz,bo oni trzymają się razem swoimi grupkami. A tu patriota się trafił. No szok. Od razu będą ci chcieli lgbt d upę zerżnąć i maczetami starą pociąć. CRETYN
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teo niezalogowany
30 maja 2025r. o 15:19
Wszyscy już wiedzą na kogo zagłosują i wasze pisanie nic nie da.
Ja zagłosuję na Nawrockiego i mam nadzieję, że to on zostanie prezydentem
Ten stek bzdur który na prędce w ostatniej chwili wymyśleli zwolennicy kandydata PO to dla mnie normalka, znam ich metody od dekad, nie zmieniają się, sami ćpają łajdaczą się a przyłatują to innym, naszym miejscowym zwolennikom tęczowej zarazy również to wszystko można zarzucić. Patrzę zwolenników jednej czy drugiej partii to z kim się utożsamiają to odbicie ich samych.
Nawrocki to kandydat niezależny dlatego dostanie mój głos.
~~Stefan niezalogowany
30 maja 2025r. o 15:50
Wiem , że mieszkańcy naszej gminy nie dadzą się omamić polityce Tuska i jego metod zwalczania kandydata obywatelskiego . Te brudy jakie są wyciągane przeciwko Nawrockiemu,tylko wzmacniają jego szansę na wybór na urząd prezydenta .
~~inna niezalogowany
30 maja 2025r. o 19:36
Faktycznie wyborcy Trzaskowskiego maja polot zeby wymyslic tyle spraw^Wjdz ze swojej banki i moze uslyszysz cos o twoim sutenerze
~~und z córkami niezalogowany
30 maja 2025r. o 19:40
~~Teo napisał(a): Wszyscy już wiedzą na kogo zagłosują i wasze pisanie nic nie da.
Ten stek bzdur który na prędce w ostatniej chwili wymyśleli zwolennicy kandydata PO to dla mnie normalka, znam ich metody od dekad, nie zmieniają się, sami ćpają łajdaczą się a przyłatują to innym, naszym miejscowym zwolennikom tęczowej zarazy również to wszystko można zarzucić. Patrzę zwolenników jednej czy drugiej partii to z kim się utożsamiają to odbicie ich samych.

Wcale się nie dziwię patrząc na składnię twych wysrywów . Poparcie alfonsa przez wyborców z wykształceniem podstawowym i zawodowym jest przygniatające.
~~Niebieski Lilak niezalogowany
30 maja 2025r. o 20:18
~~und z córkami napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Wszyscy już wiedzą na kogo zagłosują i wasze pisanie nic nie da.

Wcale się nie dziwię patrząc na składnię twych wysrywów . Poparcie alfonsa przez wyborców z wykształceniem podstawowym i zawodowym jest przygniatające.

W sedno. Tempaki na maxa.
22745
oprych
30 maja 2025r. o 20:23
Wychodzi na to że ci z podstawowym i zawodowym wykształceniem mają więcej rozumu niż ci z "wyższym".
Szkoda że w parze z wyższym wykształceniem nie idzie też inteligencja :(

Dopisane 30.05.2025r. o godz. 20:23:

Ps. Co to jest "tempak"?
~~Żółtawozielony Kosaciec niezalogowany
30 maja 2025r. o 21:40
oprych napisał(a): Wychodzi na to że ci z podstawowym i zawodowym wykształceniem mają więcej rozumu niż ci z "wyższym".
Szkoda że w parze z wyższym wykształceniem nie idzie też inteligencja :(Dopisane 30.05.2025r. o godz. 20:23:Ps. Co to jest "tempak"?

Czy Ci z tzw . wyższym wykształceniem są bardziej inteligentni od Tych ,którzy takiego wykształcenia nie zdobyli ? Wątpię. Wielu wybitnych naukowców było np. samoukami. Znani są też znakomici pisarze, artyści etc. , którzy takiego wykształcenia też nie posiadali . Np .Reymont , Faraday Hołownia......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza