~~Niebieski Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~und z córkami napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a): Wszyscy już wiedzą na kogo zagłosują i wasze pisanie nic nie da.
Ja zagłosuję na Nawrockiego i mam nadzieję, że to on zostanie prezydentem
Ten stek bzdur który naprędce w ostatniej chwili wymyśleli zwolennicy kandydata PO to dla mnie normalka, znam ich metody od dekad, nie zmieniają się, sami ćpają, łajdaczą się a przyłatują to innym, naszym miejscowym zwolennikom tęczowej zarazy również to wszystko można zarzucić. Patrzę na zwolenników jednej czy drugiej partii to z kim się utożsamiają to odbicie ich samych.
Nawrocki to kandydat niezależny dlatego dostanie mój głos.
Wcale się nie dziwię patrząc na składnię twych wysrywów . Poparcie alfonsa przez wyborców z wykształceniem podstawowym i zawodowym jest przygniatające.
W sedno. Tempaki na maxa.
Kilka błędów było, nie zmienia to sedna jakie ująłem w moim komentarzu.
Co do wykształcenia to się trochę mylicie, chociaż znam wielu zwolenników Trzaskowskiego z podstawowym wykształceniem.
~~Tadek napisał(a): Ci z wykształceniem podstawowym i zawodowym głosują na Karola Nawrockiego ,a Ci z wyższym -mniej świadomi - na Rafała Trzaskowskiego .
~~Rdzawobrązowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tadek napisał(a): Ci z wykształceniem podstawowym i zawodowym głosują na Karola Nawrockiego ,a Ci z wyższym -mniej świadomi - na Rafała Trzaskowskiego .
Ale baranie tezę wymyśliłeś, zaraz widać jaki jesteś inteligentny.
Skąd wziąłeś tą statystykę?
~~Rysiek napisał(a): Wybór K. Nawrockiego na prezydenta lll RP , to dobry wybór .Na pewno nas nie zawiedzie .