BolecFORUM
+ nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu Idź na wybory. Wybierz przyszłość
BolecForum Bolecnauci komentują

Idź na wybory. Wybierz przyszłość

26 odpowiedzi strona 2 z 4
~~Migdałowy Szafirekgość
Przez udział w wyborach mam wybrać przyszłość? Kowalem swojego losu jesteśmy my sami.
~~Dyniowy Tojeśćgość
~~Migdałowy Szafirek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Reprezentacja bez Lewego gra dobrze, to samo było by z Polską bez Donalda

Jeszcze za mało nakradliście PiSie ścierwa?

Tylko i wyłącznie w Platformie Osłów są tacy złodzieje oraz w Koalicji 4 Pazernych.

A złodzieje i kryminaliści z PIS i Solidarnej Polski kradli zgodnie z procedurami i nie muszą oddawać !
~~Mulstargość
~~kwik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mulstar napisał(a): Głosujcie mądrze, za Polskę i Polaków a nie Eurokołchoz

Ty sobie możesz nawet za Rosją. Jest cisza wyborcza.

Co jest nie tak w moim wpisie, pisałem tylko żeby wybierać mądrze, czy to za trudne? nie wskazałem na kogo wiec w czym problem?
~~Perłowy Winoroślgość
~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Przez udział w wyborach mam wybrać przyszłość? Kowalem swojego losu jesteśmy my sami.

???
~~Zielonoszara Czeremchagość
A nie czasem o Polskę tu chodzi? Może warto dać też nasza flagę w foto tytułowe...
~~Czerwonawa Azaliagość
Niech śmierć tego chłopaka nie pójdzie na marne. Odsunąć od władzy tych co osłabiają Polskę.
~~Poziomkowy Czarnygość
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Andrzej napisał(a): Reprezentacja bez Lewego gra dobrze, to samo było by z Polską bez Donalda

Jeszcze za mało nakradliście PiSie ścierwa?

A Ty się cieszysz że teraz inni kradną ?
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza