~~Znamy się tylko z widzenia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Tytoń napisał(a): Z wnioskiem występuje Rząd a prezydent mianuje przy kontrasygnacie Premiera, to czego tu przygłupie z Ocic nie rozumiesz .
Nie rozumiem takich jak ty , bez wyzwisk nie istniejesz .
Kto mianuje i odwołuje ambasadora?
Zgodnie z art. 39 ust. 1 ustawy o służbie zagranicznej ambasadora mianuje i odwołuje Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej na wniosek ministra właściwego do spraw zagranicznych, zaakceptowany przez Prezesa Rady Ministrów.
Do Prezydenta nie wpłynął żaden wniosek o odwołanie ambasadorów , obecny rząd nie uznaje Prezydenta
Tusk twierdzi że wybory w 2020 roku wygrał Trzaskowski .
Aby kogoś powołać trzeba wcześniej odwołać urzędującego ambasadora .
Sikorski ściągnął z placówek ambasadorów , ambasady obsadził kierownikami placówek .
Stosują prawo tak jak oni to rozumieją , nie tak jak jest ustanowione .
Dopisane 26.11.2024r. o godz. 17:22:Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a): Lucek już radośnie pląsa,
mały "wuc" wybrał mu alfonsa :)
Prawda radość mnie rozpiera , powodem wasza bezgraniczna wiara w kłamstwa , nie mając argumentów przeciw używacie metod jakimi posługiwało się SB z czasów PRL-U .
Dopisane 26.11.2024r. o godz. 17:31:Hipotetycznie :
Druga tura wyborów Trzaskowski - Mentzen głosuję na Mentzena .
Trzaskowski - Nawrocki głosuję na Nawrockiego .
Trzaskowski - Hołownia , nie idę na wybory .
Lucek, ten twój Nowacki taki sam dupcinger jak wyPAD co miał siostro-córkę, teraz policz sobie "Och Karol" ma 41 lat, żona 38 a syn? 21 :) to znaczy że, dziecko zrobił nieletniej :) tak po katolicku bzykał przed ślubem :) może jeszcze na pielgrzymce? :)
A ile miała lat ta niewiasta z którą … wiesz co..?
napisze kulturalnie przykrość najbliższej..
Nie wiem o co Ci chodzi PISi tłuku :) odnieś się do tego co napisałem OK? :)
~~Jasnoniebieski Kocanki napisał(a): Krytykujecie a ja proszę o odpowiedź kiedy to będą te obiecanki wprowadzone w życie żeby nam się lepiej żyło
Masło po 10 zł.
A miało być taniej.
~~Szarobrązowy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Znamy się tylko z widzenia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kredowobiały Tytoń napisał(a): Z wnioskiem występuje Rząd a prezydent mianuje przy kontrasygnacie Premiera, to czego tu przygłupie z Ocic nie rozumiesz .
Nie rozumiem takich jak ty , bez wyzwisk nie istniejesz .
Kto mianuje i odwołuje ambasadora?
Zgodnie z art. 39 ust. 1 ustawy o służbie zagranicznej ambasadora mianuje i odwołuje Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej na wniosek ministra właściwego do spraw zagranicznych, zaakceptowany przez Prezesa Rady Ministrów.
Do Prezydenta nie wpłynął żaden wniosek o odwołanie ambasadorów , obecny rząd nie uznaje Prezydenta
Tusk twierdzi że wybory w 2020 roku wygrał Trzaskowski .
Aby kogoś powołać trzeba wcześniej odwołać urzędującego ambasadora .
Sikorski ściągnął z placówek ambasadorów , ambasady obsadził kierownikami placówek .
Stosują prawo tak jak oni to rozumieją , nie tak jak jest ustanowione .
Dopisane 26.11.2024r. o godz. 17:22:Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a): Lucek już radośnie pląsa,
mały "wuc" wybrał mu alfonsa :)
Prawda radość mnie rozpiera , powodem wasza bezgraniczna wiara w kłamstwa , nie mając argumentów przeciw używacie metod jakimi posługiwało się SB z czasów PRL-U .
Dopisane 26.11.2024r. o godz. 17:31:Hipotetycznie :
Druga tura wyborów Trzaskowski - Mentzen głosuję na Mentzena .
Trzaskowski - Nawrocki głosuję na Nawrockiego .
Trzaskowski - Hołownia , nie idę na wybory .
Lucek, ten twój Nowacki taki sam dupcinger jak wyPAD co miał siostro-córkę, teraz policz sobie "Och Karol" ma 41 lat, żona 38 a syn? 21 :) to znaczy że, dziecko zrobił nieletniej :) tak po katolicku bzykał przed ślubem :) może jeszcze na pielgrzymce? :)
Jak nie wiesz o co chodzi …
Zazwyczaj chodzi o stan psychiki twojej …
co ciebie zawsze interesuje czyjaś D….a
nastaw swojej mordki jak ci tak bardzo żal …
~~Kłobuck napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrązowy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Znamy się tylko z widzenia napisał(a):
Jak nie wiesz o co chodzi …
Zazwyczaj chodzi o stan psychiki twojej …
co ciebie zawsze interesuje czyjaś D….a
nastaw swojej mordki jak ci tak bardzo żal …
Nie histeryzuj HISTERYKU.