Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Jasiu niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:05
Żaden pisdzielec i żaden ich zwolennik za takie słowa nie odważy się składać pozwu. Wiedzą że już na starcie byli by udupieni. Banda oszustów i złodziei a każdy kto ich popiera to zdrajca polskości i nie mają najmniejszych nawet podstaw do tego by pisać o sobie że są patriotami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 11:07
~~Uczciwy Karolek napisał(a): Nawrocki to kłamca i oszust: mam jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE a tu wg. oświadczenia i to z 2021r. okazuje się że to nieprawda. KŁAMCA. A reszta co teraz dorabia ubecka propaganda to manipulacyjną dla swoich sekciarzy. Niech się teraz odzywają wyprańcy, którzy dalej wierzą, że SZUBRAWIEC mówił, że mam jedno mieszkanie, jak każdy uczciwy Polak. Niech mnie pozwie w trybie wyborczym ten kłamca.

~~Antek Szeląg niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:11
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Trzaskowski to " hekatomba " dla Polski , zalew migrantów i drożyzna .

Nieźle cię sprało kaczyzmem. Myślenie typowego kaczoludka.

Nie pisałbym tak o Trzaskowskim gdyby nie był podnóżkiem Tuska i uczniem Gronkiewicz Walc .
Jak rządził PiS a prezydentem jest Andrzej Duda Trzaskowski się wypowiadał - " nie może być rządu i prezydenta z jednej
opcji politycznej " , teraz może tak być bo on będzie prezydentem niezależnym .

Ale jak przez 10 lat Duduś był podnóżkiem Brudasa z Żoliborza to ci nie przeszkadzało !
~~Miedziana Sosna niezalogowany
Syn Pana Jerzego zabiera głos:

„Widziałem konferencję, widziałem wywiad z Panem Nawrockim i dla mnie to jest normalne wyłudzenie mieszkania, czysty przekręt i wykorzystanie sytuacji starszego człowieka.”
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): Nawrocki to kłamca i oszust: mam jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE a tu wg. oświadczenia i to z 2021r. okazuje się że to nieprawda. KŁAMCA. A reszta co teraz dorabia ubecka propaganda to manipulacyjną dla swoich sekciarzy. Niech się teraz odzywają wyprańcy, którzy dalej wierzą, że SZUBRAWIEC mówił, że mam jedno mieszkanie, jak każdy uczciwy Polak. Niech mnie pozwie w trybie wyborczym ten kłamca.

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): Nawrocki to kłamca i oszust: mam jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE a tu wg. oświadczenia i to z 2021r. okazuje się że to nieprawda. KŁAMCA. A reszta co teraz dorabia ubecka propaganda to manipulacyjną dla swoich sekciarzy. Niech się teraz odzywają wyprańcy, którzy dalej wierzą, że SZUBRAWIEC mówił, że mam jedno mieszkanie, jak każdy uczciwy Polak. Niech mnie pozwie w trybie wyborczym ten kłamca.

Nawet nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie: mam tylko jedno mieszkanie?.
~~Jurek niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:50
M21W2 napisał(a):

Lucjan bracie , kiedy ty stary ramolu zmądrzeje?
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 12:03
~~Antek Szeląg napisał(a): Ale jak przez 10 lat Duduś był podnóżkiem Brudasa z Żoliborza to ci nie przeszkadzało !

Potrafisz dyskutować o polityce i politykach , o tym jest temat .

~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie , kiedy ty stary ramolu zmądrzeje?

Kolejny " mądry " , puścił " bąka " .
Dyskusja na temat przerasta wasze możliwości .
~~Trudno nadążyć niezalogowany
7 maja 2025r. o 12:07
KOalicja zbudowana na kłamstwie i tumanieniu.
"100 Konkretów na 100 dni" - to kłamstwo już przebrzmiało.
Czas na nowe kłamstwa - "kawalerka pana Jerzego"
Ta KOalicja tylko to potrafi- kłamać rano, kłamać w dzień, kłamać wieczorem.
Kupujesz to?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza