~~Uczciwy Karolek napisał(a): Nawrocki to kłamca i oszust: mam jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE a tu wg. oświadczenia i to z 2021r. okazuje się że to nieprawda. KŁAMCA. A reszta co teraz dorabia ubecka propaganda to manipulacyjną dla swoich sekciarzy. Niech się teraz odzywają wyprańcy, którzy dalej wierzą, że SZUBRAWIEC mówił, że mam jedno mieszkanie, jak każdy uczciwy Polak. Niech mnie pozwie w trybie wyborczym ten kłamca.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Trzaskowski to " hekatomba " dla Polski , zalew migrantów i drożyzna .
Nieźle cię sprało kaczyzmem. Myślenie typowego kaczoludka.
Nie pisałbym tak o Trzaskowskim gdyby nie był podnóżkiem Tuska i uczniem Gronkiewicz Walc .
Jak rządził PiS a prezydentem jest Andrzej Duda Trzaskowski się wypowiadał - " nie może być rządu i prezydenta z jednej
opcji politycznej " , teraz może tak być bo on będzie prezydentem niezależnym .
Ale jak przez 10 lat Duduś był podnóżkiem Brudasa z Żoliborza to ci nie przeszkadzało !
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): Nawrocki to kłamca i oszust: mam jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE a tu wg. oświadczenia i to z 2021r. okazuje się że to nieprawda. KŁAMCA. A reszta co teraz dorabia ubecka propaganda to manipulacyjną dla swoich sekciarzy. Niech się teraz odzywają wyprańcy, którzy dalej wierzą, że SZUBRAWIEC mówił, że mam jedno mieszkanie, jak każdy uczciwy Polak. Niech mnie pozwie w trybie wyborczym ten kłamca.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): Nawrocki to kłamca i oszust: mam jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE a tu wg. oświadczenia i to z 2021r. okazuje się że to nieprawda. KŁAMCA. A reszta co teraz dorabia ubecka propaganda to manipulacyjną dla swoich sekciarzy. Niech się teraz odzywają wyprańcy, którzy dalej wierzą, że SZUBRAWIEC mówił, że mam jedno mieszkanie, jak każdy uczciwy Polak. Niech mnie pozwie w trybie wyborczym ten kłamca.
Nawet nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie: mam tylko jedno mieszkanie?.
~~Antek Szeląg napisał(a): Ale jak przez 10 lat Duduś był podnóżkiem Brudasa z Żoliborza to ci nie przeszkadzało !
~~Jurek napisał(a): Lucjan bracie , kiedy ty stary ramolu zmądrzeje?