~~Śliwkowa Niezapominajka napisał(a): Gdzie jest,PiSi szczur
~~Śliwkowa Niezapominajka napisał(a): Gdzie jest,PiSi szczur
~~Jurek napisał(a): Niedziela zbliża się ku końcowi.
Mam taką refleksję.
Na dziś 3 rzeczy wydają się niemożliwe, w Syrii będzie demokracja, w Rosji będą wolne wybory, a w Polsce PiS będzie miał prezydenta.
~~Jurek napisał(a): Niedziela zbliża się ku końcowi.
Mam taką refleksję.
Na dziś 3 rzeczy wydają się niemożliwe, w Syrii będzie demokracja, w Rosji będą wolne wybory, a w Polsce PiS będzie miał prezydenta.
~~niezależny Karol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Niedziela zbliża się ku końcowi.
Mam taką refleksję.
Wystarczy włączyć szczujnię TV Republika śmierdzi tam capem i komuną ,oni już wybrali prezydenta a jest nim hajlujący Nowogrodzki jak mówią obywatelski a nie PISowski .
~~Niebieskozielona Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~niezależny Karol napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Niedziela zbliża się ku końcowi.
Mam taką refleksję.
Wystarczy włączyć szczujnię TV Republika śmierdzi tam capem i komuną ,oni już wybrali prezydenta a jest nim hajlujący Nowogrodzki jak mówią obywatelski a nie PISowski .
Tłuku K.A.R.T.O.F.L.A.N.Y , nawet nazwiska przyszłego prezydenta nie potrafisz prawidłowo napisać …
Wiesz że gdzieś dzwoni , tylko nie wiesz kto …
Nowogrodzki to wasz Kopercie wierny …
Malinowy , to jest kandydat niezależny , obywatelski ,naznaczony i popierany z ul. Nowogrodzkiej , a więc Karol Nowogrodzki .
Kandydatura Nawrockiego jest tak daleka od naszych wyobrażeń o urzędzie prezydenta, od tego entourage głowy państwa, od reguł najbardziej podstawowych, że trudno ją racjonalnie komentować, oceniać. Pozostaje alfons i faszysta. I tego się będę trzymał.