Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Zielona Truskawka niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 10:00
Nieprawda. Ty będziesz spieprzał pierwszy . Już jesteś spakowany.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Zielona Truskawka niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 10:13
Panowie po co tak nerwowo czyżby tu ktoś prawdę napisał? Dziękuję
~~ha ha niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 10:13
~~Karmelowy Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielona Truskawka napisał(a): Bardzo mi przykro, że moje zdanie wzbudza w kolegach takie "historyczne" reakcje ale cóż zrobić, zawsze głosuję na Polaka i patriotę, dziękuję.

On taki sam patriota jak ty .!Mam tylko jedno pytanie ,co zrobisz jak Rosja napadnie na Polskę ?
Odpowiem Tobie: wtedy pierwszy będzie spieprzał Trzaskowski.

A jeszcze szybciej Nowogrodzki obywatelski !!!!
~~Żółta Kolkwicja niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 10:15
~~Zielona Truskawka napisał(a): Nieprawda. Ty będziesz spieprzał pierwszy . Już jesteś spakowany.

Ty patrioto nie będziesz uciekał ,bo wcielisz się do armii Putina !
~~Żółta Kolkwicja niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 10:44
~~Zielona Truskawka napisał(a): Panowie po co tak nerwowo czyżby tu ktoś prawdę napisał? Dziękuję [/]
Powiedz mi tylko jedno czy uważasz ,że Romanowski się
~~Zielona Truskawka napisał(a): Panowie po co tak nerwowo czyżby tu ktoś prawdę napisał? Dziękuję

Powiedz mi tylko jedno wielki patrioto ,czy popierasz ucieczkę przed Sądem Romanowskiego ???????
~~V8 niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 10:52
~~ napisał(a): Polak patriota? Polak który skupia wokół siebie ludzi propagujących nazizm?
Zlituj się nad sobą -,,kolego''
Ty masz się za Polaka? Od tych ludzi w pewnym momencie odcinali się nawet Ziemkiewicz i Bąkiewicz.
Powiedz mi zatem jak to jest że propagowanie nazizmu przez ONR jest dopuszczalne i tolerowane a komunizmu jest karalne?
Odnoszę wrażenie przechodzące w pewność że z braku wiedzy lub ukierunkowanych propagandą poglądów nie wiesz co piszesz.
Dlatego uciekasz od konkretów i tylko ,,dziękujesz''
Ten twój kandydat to człowiek nasiąknięty kłamstwem i fałszem. Dziękuję.

ale ty też masz coś z Karola, tylko że z Marksa
~~xyz niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 11:01
~~V8 napisał(a): ~~ napisał(a): Polak patriota? Polak który skupia wokół siebie ludzi propagujących nazizm?
Zlituj się nad sobą -,,kolego''
Ty masz się za Polaka? Od tych ludzi w pewnym momencie odcinali się nawet Ziemkiewicz i Bąkiewicz.
Powiedz mi zatem jak to jest że propagowanie nazizmu przez ONR jest dopuszczalne i tolerowane a komunizmu jest karalne?
Odnoszę wrażenie przechodzące w pewność że z braku wiedzy lub ukierunkowanych propagandą poglądów nie wiesz co piszesz.
Dlatego uciekasz od konkretów i tylko ,,dziękujesz''
Ten twój kandydat to człowiek nasiąknięty kłamstwem i fałszem. Dziękuję.

ale ty też masz coś z Karola, tylko że z Marksa
Wolał bym być Marksem niż Nawrockim ,Nawrocki przerżnie wybory i za pół roku nikt o nim nie będzie pamiętał ,natomiast sam wspominasz tego Marksa czy Engelsa, którzy nie żyją już ponad sto lat podobnie jak wiecznie żywy Lenin ,chociaż zaczął się psuć .
~~Jasio niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 11:39
Ale jak szybko truskawka uciekł od tematu popierającego nazizm szefa IPN. Szybciej niż Maciar gonił za wieńcem i teraz ukrywa się niczym ten oszust Romanowski.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK