Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Pawi Rozpław niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 7:18
Do jednej z książek Arte/Rekonkwisty okładkę projektuje Bogdan Byrzykowski – współzałożyciel Narodowego Odrodzenia Polski. Bechta robi na tyle dobre wrażenie, że Byrzykowski przekazuje w jego ręce swoje pismo „Templum”, które jako „Templum Novum” (łac. „Nowa Świątynia), zaczyna ukazywać się od 2003 roku. Stanie się ono kluczowym, intelektualnym zapleczem faszyzującej skrajnej prawicy. Będzie można w nim znaleźć teksty:

włoskiego barona-faszysty Juliusa Evoli;
zaprzeczającego Holokaustowi Davida Irvinga;
dyktatora faszystowskich Włoch Benito Mussoliniego;
neopogańskiego narodowego bolszewika Jana Stachniuka;
hiszpańskiego falangisty i faszysty José Antonio Primo de Rivery;
paneuropejskiego faszysty Francisa Parkera Yockey'a;
faszysty i ideologa eurazjanizmu i ekspansji Rosji Aleksandra Dugina;
francuskiego hitlerowskiego kolaboranta Pierre'a Drieu la Rochelle'a;
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Zielona Truskawka niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 8:48
Im więcej niestworzonych wymyślonych i zwyczajnie nieprawdziwych czy zmanipulowanych informacji o kandydacie obywatelskim, tym bardziej mnie to umacnia i utwierdza w przekonaniu o jedynym właściwym wyborze tylko dr. Nawrocki. Podkreślam stopień naukowy.
~~ niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 8:55
~~Zielona Truskawka napisał(a): Im więcej niestworzonych wymyślonych i zwyczajnie nieprawdziwych czy zmanipulowanych informacji o kandydacie obywatelskim, tym bardziej mnie to umacnia i utwierdza w przekonaniu o jedynym właściwym wyborze tylko dr. Nawrocki. Podkreślam stopień naukowy.

A co tu jest wymyślone i kłamliwe ? Przecież to są fakty oparte o informacje nawet z IPN-u.
Stopień naukowy nie świadczy o człowieku. Nie ma co podkreślać tytułu naukowego zwłaszcza teraz kiedy okazuje się że taki tytuł można sobie po prostu kupić.
13 grudnia 2024r. o 8:57
Ja jednak jeśli kolega pozwoli pozostanę przy własnym zdaniu. Dziękuję i pozdrawiam.
~~Granatowoszary Winobluszcz niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:00
~~Zielona Truskawka napisał(a): Ja jednak jeśli kolega pozwoli pozostanę przy własnym zdaniu. Dziękuję i pozdrawiam.

Takich ,,stopniów'' naukowych Lech Wałęsa ma kilka , a Kaczy to nawet profesorem został.
Obaj pili wódkę z Kiszczakiem a ten drugi to i z agentem Wasinem.
~~xy niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:02
~~Zielona Truskawka napisał(a): Im więcej niestworzonych wymyślonych i zwyczajnie nieprawdziwych czy zmanipulowanych informacji o kandydacie obywatelskim, tym bardziej mnie to umacnia i utwierdza w przekonaniu o jedynym właściwym wyborze tylko dr. Nawrocki. Podkreślam stopień naukowy.

Na mojej wiosce przed laty były 3 osoby z wyższym wykształceniem ,dzisiaj może jest kilka młodych osób ,bez wyższego wykształcenia a znam takie przypadki gdzie na egzaminy jeden kolego poszedł zdawać za drugiego . takich to teraz mamy magistrów .
13 grudnia 2024r. o 9:05
Ja kolegów nawet jestem w stanie zrozumieć ale żeby jeden z drugim na głowie stawał to pozwolicie, że ja pozostanę przy swoim wyborze. Dziękuję.
~~ niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:06
Ależ oczywiście .Pozwalam.
Dziwi mnie tylko brak jasno określonego stanowiska co do tego kandydata na prezydenta Polski który przez lata będąc u władzy w IPN nie zrobił nic by odciąć się od ludzi o poglądach faszystowskich i o tych którzy w otwarty sposób propagują ideologię nazistowską.
W Polsce za koszulkę z wizerunkiem Che można byś karanym za propagowanie nazizmu nie?
Jak mi to kolega wytłumaczy?
REKLAMA BAU zaprasza