Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Jasio niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:10
Wolność mamy i demokrację , złodziej powinien głosować na złodzieja , głupek na głupka , pedofil na pedofila , alfons na alfonsa .Otake Polskie walczylim.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~ niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:13
Tak się dyskutuje z ludźmi którzy nie mają nic do powiedzenia zwłaszcza kiedy przedstawia się prawdę o kimś który z jednej strony jest z IPN który ma za zadanie badanie historii ,nagłaśniać alty waleczności czy bohaterstwa a z drugiej strony gloryfikuje tych którzy mają krew na rękach Polaków, Polek i ich dzieci.
Takim kimś jest ten szef IPN.
A kiedy komuś brakuje argumentów pisze po prostu ,,dziękuję'' i ucieka od dyskusji.
~~Zielona Truskawka niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:17
Wiem o tym że IPN fałszuje często historię .
ALE ZABRONIONO MI O TYM PISAĆ NA OSTATNIM ZEBRANIU AKTYWU ZWIĄZKOWEGO.
~~Zielona Truskawka niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:23
Bardzo mi przykro, że moje zdanie wzbudza w kolegach takie "historyczne" reakcje ale cóż zrobić, zawsze głosuję na Polaka i patriotę, dziękuję.
~~8 gwiazdek niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:25
~~Zielona Truskawka napisał(a): Ja kolegów nawet jestem w stanie zrozumieć ale żeby jeden z drugim na głowie stawał to pozwolicie, że ja pozostanę przy swoim wyborze. Dziękuję.

Kolego a ty nawet żebyś zrobił pełny szpagat to ja i tak zagłosuję na Trzaskowskiego !
~~ha ha niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:30
~~Zielona Truskawka napisał(a): Bardzo mi przykro, że moje zdanie wzbudza w kolegach takie "historyczne" reakcje ale cóż zrobić, zawsze głosuję na Polaka i patriotę, dziękuję.

On taki sam patriota jak ty .!Mam tylko jedno pytanie ,co zrobisz jak Rosja napadnie na Polskę ?
~~ niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:34
Polak patriota? Polak który skupia wokół siebie ludzi propagujących nazizm?
Zlituj się nad sobą -,,kolego''
Ty masz się za Polaka? Od tych ludzi w pewnym momencie odcinali się nawet Ziemkiewicz i Bąkiewicz.
Powiedz mi zatem jak to jest że propagowanie nazizmu przez ONR jest dopuszczalne i tolerowane a komunizmu jest karalne?
Odnoszę wrażenie przechodzące w pewność że z braku wiedzy lub ukierunkowanych propagandą poglądów nie wiesz co piszesz.
Dlatego uciekasz od konkretów i tylko ,,dziękujesz''
Ten twój kandydat to człowiek nasiąknięty kłamstwem i fałszem. Dziękuję.
~~Karmelowy Sit niezalogowany
13 grudnia 2024r. o 9:58
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielona Truskawka napisał(a): Bardzo mi przykro, że moje zdanie wzbudza w kolegach takie "historyczne" reakcje ale cóż zrobić, zawsze głosuję na Polaka i patriotę, dziękuję.

On taki sam patriota jak ty .!Mam tylko jedno pytanie ,co zrobisz jak Rosja napadnie na Polskę ?

Odpowiem Tobie: wtedy pierwszy będzie spieprzał Trzaskowski.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza