~~Ciemnofioletowy Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Barwinek napisał(a): A że zapytałem jak tam przebiega sprawa z tymi wrażliwymi… z czystej ludzkiej ciekawości,
co w tym złego widzisz …????
Przecież sam to tu nagłośniłeś ….
Prosta ciekawość , czy serial się zakończył….
lub nowe odcinki będą …
Juz po sprawie , poddaszowy tego nie przyzna, ale tak własnie jest.
~~ napisał(a): Ty jesteś normalny? Bo wątpię.
Co cię tak to ciekawi? Nie masz własnego życia bo chyba jest tak ubogie że zajmujesz się fiucie życiem innych.
~~Brunatnofioletowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Barwinek napisał(a): A że zapytałem jak tam przebiega sprawa z tymi wrażliwymi… z czystej ludzkiej ciekawości,
lub nowe odcinki będą …
Czyli nie byłem w błędzie stwierdzając o jego słabości , tłumaczyłem że to nie ten kaliber co PzD ,
czyli słabeusz … nic nie pozostaje jak nakolanniki
zakupić , i przeprosić Lucjana za niesłuszne
oskarżanie … !! Jasio działa jak Bodnarowcy
niby ma materiał na winę , i niby nie ma …
bądź Jasio honorowy i przeproś ….!!
choć stracisz trochę w oczach twoich ulubieńców….
Nie pisz bzdur . Przepraszać to powinien tu twój chamski brat Lucjan za wyzwiska i ty frajerze za pisanie że damskie się nie liczą bo wielu nawet nie siedzący w więzieniu wiedzą co ty frycu miałeś na myśli . A le ty zapewne stary garus oblatany jesteś w temacie.
Jakby braciszek był honorowy to by się przyznał że publikował tu dane Jana ale że to tchórz nie przyznaje się do tego .
~~dawny znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnofioletowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Rumianek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Barwinek napisał(a): A że zapytałem jak tam przebiega sprawa z tymi wrażliwymi… z czystej ludzkiej ciekawości,
lub nowe odcinki będą …
Czyli nie byłem w błędzie stwierdzając o jego słabości , tłumaczyłem że to nie ten kaliber co PzD ,
czyli słabeusz … nic nie pozostaje jak nakolanniki
zakupić , i przeprosić Lucjana za niesłuszne
oskarżanie … !! Jasio działa jak Bodnarowcy
niby ma materiał na winę , i niby nie ma …
bądź Jasio honorowy i przeproś ….!!
choć stracisz trochę w oczach twoich ulubieńców….
Nie pisz bzdur . Przepraszać to powinien tu twój chamski brat Lucjan za wyzwiska i ty frajerze za pisanie że damskie się nie liczą bo wielu nawet nie siedzący w więzieniu wiedzą co ty frycu miałeś na myśli . A le ty zapewne stary garus oblatany jesteś w temacie.
Jakby braciszek był honorowy to by się przyznał że publikował tu dane Jana ale że to tchórz nie przyznaje się do tego .
Czyli dobrze się wysłowię wobec ciebie , „Damskie chłoptasiu się nie liczą” , więc możesz dalej sobie wypisywać tu bluzgi , niby dawny nieznajomy …
Ciebie Jumaku za rękę by złapali byś się nie przyznał , a oczekujesz by niewinny się przyznał do tego co nie zrobił … to nie czasy SBckie , dajcie mi człowieka
artykuł już znajdziemy ….
Nadmienię jeszcze raz nie ten kaliber co PzD
~~Podobno napisał(a): Podobno ta „polityka międzynarodowa”, której Karol Nawrocki całymi tygodniami intensywnie poświęcał czas i uwagę w nieodpłatnie wynajmowanym apartamencie Deluxe, ma 28 lat, 170 cm wzrostu, wymiary 89 x 62 x 92 i jest lubiącą wymyślne „balety” bezpruderyjną blondynką. Podobno jest asystentką Nawrockiego, która w przeszłości wielokrotnie towarzyszyła mu w - dalekich i bliskich - wyjazdach służbowych, także zagranicznych. I podobno całkiem niedawno skokowo awansowała w IPN z asystentki na stanowisko dyrektorskie! „Polityka międzynarodowa” podobno wielokrotnie korzystała również ze służbowej limuzyny Nawrockiego, która miała ją dowozić także do i z hotelu z apartamentem Deluxe. Jeśli te informacje się potwierdzą, to zapewne okaże się, że „polityka międzynarodowa” jest najkosztowniejszą asystentką w Polsce. Z powodu częstych rezerwacji przez Nawrockiego wspomnianego apartamentu Muzeum II Wojny Światowej straciło możliwość zarobienia ok. 200 tys. zł…
Jak łatwo było się domyślić małżonka Nawrockiego dopiero teraz dowiaduje się, że jej ślubny ponad 150 dni (i nocy!), kiedy rzekomo ciężko harował w trakcie rozlicznych wyjazdów służbowych, w rzeczywistości spędził w luksusowym apartamencie 5 km od ich domu! Podobna ta rzekomo kochana do szaleństwa, podziwiana i hołubiona przez Nawrockiego jego małżonka zaczęła na własną rękę poszukiwać dziesiątek uczestników tych dziesiątek służbowych spotkań w apartamencie Deluxe… No i jak na razie nikogo nie znalazła! Podobno w związku z tym zaczyna całkiem poważnie myśleć o rozwodzie lub przynajmniej separacji.
Choć Nawrocki to „kandydat obywatelski”, który z PIS nie ma nic wspólnego, to tylko patrzeć, jak właśnie w siedzibie PIS na Nowogrodzkiej powstanie specjalny zespół negocjacyjno-rozjemczy, którego zadaniem będzie wybicie pani Nawrockiej z głowy pomysłów o separacji, wyprowadzce lub rozwodzie! A przynajmniej doprowadzenie do kilkumiesięcznej zwłoki w podjęciu tak radykalnych i niszczących wizerunek kochającego i wiernego małżonka kroków. O wizerunku wzorowego praktykującego katolika, hołdującego wartościom rodzinnym i tradycyjnym nie wspominając… Wybory prezydenckie już 4 miesiące, więc może pani Nawrocka jakoś się przemęczy! Pan Nawrocki może przecież do tego czasu spać na sofie w salonie lub - w ostateczności - na składanym łóżku w kuchni.
PS. Podobno Jarosław Kaczyński podjął w trybie pilnym decyzję! Kandydaci PIS w wyborach prezydenckich nie mogą zdradzać swoich małżonków… Ale popierani przez PIS „kandydaci obywatelscy” mogą, a nawet powinni!
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Jureczku - dowody na to że Lucek podawał tu moje dane mam i to nawet kilka przypadków dlatego Lucek zawsze podwijał kitę pod siebie i nigdy nie zaprzeczył że nie publikował moich danych....
ty bagatelizowałeś to umniejszając ten problem ale napisz tu skąd wiedziałeś gdzie przyjechać by pogadać ?
zadzwoniłeś do biura adresowego?
obaj jesteście siebie warci a jak dodamy do tego jeszcze kłamliwego obleśniaka mamy pełne spektrum tego do czego jesteście zdolni i dlaczego tak sobie słodzicie...;D