Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Antyukraiński napis na ekranach przy obwodnicy
~~Jok niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 18:09
Zrobił napis jak szedł do kościoła
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bazyliszek niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 7:08
ja jak słyszę ten język to wychodzę , a jak widzę ich flage to mam odruchy wymiotne , mogli by już opuścić nasz kraj
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 7:29
kiedyś ze względuna stacjonujące tak wojska , na Legnicę mówili ''mała Moskwa''...
dzisiaj na nasz kraj ''ukry'' plują a Polaków wyzywają ...

czy jest tu ktoś kto odpowie w prosty i otwarty sposób czy kiedy tu stacjonowali ''ruskie'' było w nich tyle nienawiści do Polaków jakie teraz obserwuje się ze strony ''ukrów''?

skąd teraz biorą się takie antyukraińskie napisy skoro nie tak dawno przecież sondaże pokazywały jak to Polacy są za nimi ...
ja osobiście jestem przekonany że to był błąd co niejednokrotnie tu wyrażałem a to że coraz więcej będzie takich napisów pokazuje że coś w Polakach się obudziło...
22745
oprych
19 kwietnia 2025r. o 7:53
I poczytaj teraz postulaty Rafałka, Szymonka czy Adrianka i zastanów się dlaczego do tej pory nie zaczęli spełniać swoich obietnic wyborczych. Przecież rządzą już od półtorej roku. Mają dużo większe możliwości niż Dudu.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 8:08
oprych napisał(a): I poczytaj teraz postulaty Rafałka, Szymonka czy Adrianka i zastanów się dlaczego do tej pory nie zaczęli spełniać swoich obietnic wyborczych. Przecież rządzą już od półtorej roku. Mają dużo większe możliwości niż Dudu.

właśnie dlatego ja patrzę na to coraz bardziej sceptycznie ...
mam coraz więcej obszarów gdzie coraz mniej pozytywów a coraz więcej negatywów...

teraz tylko cierpliwie czekam na majowe ''wybory''...a właściwie nie na nie tylko na to czy cokolwiek one zmienią...;D

a wątpię...;D
~~Pomidorowy Grujecznik niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 15:10
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A naiwne polskojęzyczne głupki ciągle piszą, co my chcemy od „Sława Ukrainie”?

Zwrot ten został spopularyzowany podczas ukraińskiej wojny o niepodległość (w latach 1917–1921)
Matole!!

I dodaj jeszcze do tego smert lachom. To też niepodległościowe?
~~Złota Śliwa niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 15:25
~~bazyliszek napisał(a): ja jak słyszę ten język to wychodzę , a jak widzę ich flage to mam odruchy wymiotne , mogli by już opuścić nasz kraj

Jak czytam twój komentarz to mam odruchy wymiotne.

Mogłabyś już opuścić to forum...
~~klucznick niezalogowany
19 kwietnia 2025r. o 15:29
~~Złota Śliwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): ja jak słyszę ten język to wychodzę , a jak widzę ich flage to mam odruchy wymiotne , mogli by już opuścić nasz kraj

Jak czytam twój komentarz to mam odruchy wymiotne.

Mogłabyś już opuścić to forum...

Jakby twoja zostawiła dzieci i uciekła z Ukraińcem,to też byś tak reagował.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza