Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- To jest menelstwo! - kandydat na Prezydenta RP o Karolu Nawrockim podczas spotkania w Tomaszowie Bolesławieckim
~~pinochet niezalogowany
19 godz. 24 min. temu
~~Herbaciany Łubinnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~BoBo napisał(a): Tak mówi tylko ten co szoruje po dnie, a mówi to po aby gdziekolwiek zaistnieć

Pan Bartosiewicz stracił mój cały szacunek

Nie rozumiem jaki szacunek może mieć naganiacz na szczepionki covidowe?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krystyna niezalogowany
19 godz. 5 min. temu
Powiedział prawdę krótko i na temat. Przecież tonjest człowiek wykreowany prze partie. Ja nie rozumiem jak mozna wiebrać człowieka na prezydenta, który oprócz bycia dyrektorem po znajomości bo wiadomo, że na to stanowisko nie bierze się ludzi z ulicy. Niczym innym się nie wyróżnia.Ludzie nie jeden z nas ma większe kompetencje
Przecież my mamy wybrać głowę państwa. Śr Bartoszewicz zbierający doświadczenie od lat m.in dr Religa i nie tylko to polityka oprócz tego ekonomia wiedzą ogromną. Człowiek wielkiego formatu szanujący obywateli chcący oddać im decydowanie o kraju.Demokracja bezpośrednia! Mówi krótko i na temat bez żadnych kompromisów.
~~Perłowoszary Łubinnik niezalogowany
18 godz. 45 min. temu
Afera po zbuju, pokój na poddaszu ,odbije sie czkawką panu T. i jego zastępcy panu T.
~~Kasztanowy Rozmaryn niezalogowany
18 godz. 19 min. temu
~~Perłowoszary Łubinnik napisał(a): Afera po zbuju, pokój na poddaszu ,odbije sie czkawką panu T. i jego zastępcy panu

Zaczęło się od kłamstwa twojego kandydata podczas debaty na pytanie Pani Biejat, dziennikarze zgłębili temat i wyszło szydło z worka. To wam, czyli wyznawcom pisu j z pewnością już odbija się czkawką. Wreszcie nie będzie miejsca w naszym kraju dla wyłudzaczy, krętaczy i złodziei
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt niezalogowany
17 godz. 39 min. temu
Mam jedno proste pytanie, gdybyście kupili mieszkanie, wydali na nie sporo ponad 120 tys, wszystko byłoby legalne i transparentne, to oddalibyście takie mieszkanie na cele charytatywne tylko dlatego, że pojawił się jakiś artykuł w mediach?
No właśnie….
~~Brudnobiała Runianka niezalogowany
17 godz. 28 min. temu
Nawrocki myśli, że jesteśmy dziwny czlowiek mi i nic nie widzimy

Zastosowana autokorekta

~~Brązowopłowy Złocień niezalogowany
10 godz. 30 min. temu
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt napisał(a): Mam jedno proste pytanie, gdybyście kupili mieszkanie, wydali na nie sporo ponad 120 tys, wszystko byłoby legalne i transparentne, to oddalibyście takie mieszkanie na cele charytatywne tylko dlatego, że pojawił się jakiś artykuł w mediach?
No właśnie….

Jakbym miał nóż na gardle,jak teraz ma Nawrocki to pewnie tak. Za błędy niestety się płaci.
~~Siwawy Ziarnopłon niezalogowany
10 godz. 27 min. temu
~~Brązowopłowy Złocień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Hiacynt napisał(a): Mam jedno proste pytanie, gdybyście kupili mieszkanie, wydali na nie sporo ponad 120 tys, wszystko byłoby legalne i transparentne, to oddalibyście takie mieszkanie na cele charytatywne tylko dlatego, że pojawił się jakiś artykuł w mediach?
No właśnie….

Jakbym miał nóż na gardle,jak teraz ma Nawrocki to pewnie tak. Za błędy niestety się płaci.

Ale to mieszkanie nie jest jego , to co on oddaje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza