Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Baner Karola Nawrockiego z naklejką - skutki afery mieszkaniowej?
~~Biaława Dabecja niezalogowany
26 maja 2025r. o 7:52
Ludzie, to nie saszetka, on to do nosa wciąga . Obejrzyjcie sobie na spokojnie debatę Republiki.
Zwróćcie uwagę na ten charakterystyczny ruch…
Tylko nie Nawrocki, obudźcie się.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
26 maja 2025r. o 9:39
TYLKO nie ten mały tęczowy zaćpany konus.
~~do j23 niezalogowany
26 maja 2025r. o 9:59
~~J23 napisał(a): TYLKO nie ten mały tęczowy zaćpany konus.

Żebyś ty Pisowski cwelu zdechł !
~~Jasiu niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:42
A pamiętacie, kiedy Tusk przekroczył prędkość w terenie zabudowanym ? To dopiero była afera.
A nie jakieś dragi, wyłudzenia i dziwki,katolik, śpiący z Biblią pod poduszką.
A jak Trzaskowski powiedział dupiarz? To to dopiero było przegięcie
~~Czerwonokrwista Papryka niezalogowany
27 maja 2025r. o 4:50
Mój sąsiad w Ocicach, do tej pory zagorzały PiSowiec, po wybuchu afery z kawalerką, zdjął baner Nawrockiego i powiedział, że nie idzie na wybory.
Wczoraj przyszedł do mnie i powiedział, że 1 czerwca idziemy głosować na Trzaskowskiego.
„Nie dam zrobić z Polski burdelu!”
~~Seledynowa Metasekwoja niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:11
~~Granatowoszary Wrzosiec napisał(a): Co mają w mózgach ludzie powtarzając pomówienia zawodowych kłamców, którzy NIGDY nie powiedzieli prawdy?
Kto normalny wierzy w wymysły pachołków niemiaszków z Der Onet?
Kto wierzy agentowi STASI ksywka Oskar - likwidatorowi Polski na polecenie szwabów ?
Nawrocki był prześwietlany wielokrotnie także przez służby PO starając się o kolejne certyfikaty bezpieczeństwa z międzynarodowymi włącznie!

Gdyby padł na niego choćby cień cienia podejrzenia nie dostałby certyfikatu dostępu do informacji tajnych specjalnego znaczenia !!!

Pierdu pierdu ,ćpun który sie tym chwali w telewizji przed milionami Polaków ,bandyta z krwi i kości .
~~8 gwiazdek niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:15
Pisowska banda w natarciu ,powiesiłem wieczorem baner Prezydenta Trzaskowskiego ,rano o 5 jechałem do pracy zostały tylko trytytki ,skur.wiele pisowskie grasują po nocach i zrywają banery Trzaskowskiego ,ale i tak przegrają >8
~~Granatowoszary Wrzosiec niezalogowany
27 maja 2025r. o 16:35
~~8 gwiazdek napisał(a): Pisowska banda w natarciu ,powiesiłem wieczorem baner Prezydenta Trzaskowskiego ,rano o 5 jechałem do pracy zostały tylko trytytki ,skur.wiele pisowskie grasują po nocach i zrywają banery Trzaskowskiego ,ale i tak przegrają >8

Gdyby tak miało być to tuski nie robiliby w portki latając jak z rozwplnieniem po służalczych mediach z obrzydliwymi łgarstwami!
Gołym okie widać, że wpadli w skrajną panikę!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza