~~Rolę się zmieniły napisał(a): Karol wygra , Rząd się rozleci jak domek z kart, zaczną siebie obwiniać , Tusk największy nieudacznik/cwaniak w polityce ( wszystko przepisał na żonę ) będzie długo i spokojnie żył , a wy wydymani wyborcy sami się pogódźcie…przepraszając sąsiadów
z PiS ..
Dobra, a tak czysto hipotetycznie... wybory jakimś cudem wygrywa Nawrocki. I co wtedy? Po tym co wiemy już na jego temat, po tym wszystkim co zostało powiedziane jak niby ma wyglądać współpraca z polskim rządem? Wszystko będzie wetował i paraliżował pracę rządu. Przecież temu człowiekowi nie można nawet ręki podać. O żadnej współpracy mowy być nie może. A co z wizytami zagranicznymi? Wyobrażacie sobie w ogóle jaki to byłby wstyd? Poza tym zaraz by się zaczęły ułaskawienia każdego skazanego PiSiora. Byliby bezkarni i śmialiby się ludziom w twarz każdego dnia. Taka łajza kolejne 5 lat żyłaby sobie na koszt podatników mając wszystko na skinienie?! Nie wiem jak Was, ale mnie ta wizja nie tylko przeraża, ale wręcz sobie nie jestem tego wszystkiego wyobrazić.
Nie można do tego dopuścić, 1 czerwca wszyscy na wybory albo czeka nas prawdziwy koszmar.
Rafał musi te wybory wygrać, po prostu musi!