Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kto wygra drugą turę wyborów , wasze opinie

~~Stalowy Szarłat niezalogowany
24 maja 2025r. o 9:17
dziwi mnie to że tak szybko kłamstwa gangusa przyjmuje się za prawdę a manipulacji się nie prostuje...
ja dzisiaj przed chwilą sprawdziłem sobie cos o tych eksmisjach o których tak chętnie mówił ten dupek zanim jeszcze coś tam ''wąchnął''...;D

napisze więc krótko...za czasów prezydentury zimnego Leszka dokonano blisko 250 eksmisji...;D
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Nad redaktor niezalogowany
24 maja 2025r. o 10:14
Wybór między Nawrockim Trzaskowskim to wybór między Cholerą a Dżumą .Popierani jeden przez moherowe pelikany drugi przez tęczowe pelikany .Jeśli jest jak jest to lepiej aby wygrała Cholera bo rząd jest już zadżumiony ,i przynajmniej te obje plagi będą się zwalczać między sobą
~~ niezalogowany
24 maja 2025r. o 10:17
~~Nad redaktor napisał(a): Wybór między Nawrockim Trzaskowskim to wybór między Cholerą a Dżumą .

Ważne , że kiła nie będzie rządziła.
~~co za kaczy cep niezalogowany
24 maja 2025r. o 10:21
~~Nad redaktor napisał(a): Wybór między Nawrockim Trzaskowskim to wybór między Cholerą a Dżumą .Popierani jeden przez moherowe pelikany drugi przez tęczowe pelikany .Jeśli jest jak jest to lepiej aby wygrała Cholera bo rząd jest już zadżumiony ,i przynajmniej te obje plagi będą się zwalczać między sobą

Ty musi następny doktor , doktor po medycynie?
~~Rolę się zmieniły niezalogowany
24 maja 2025r. o 15:09
Karol wygra , Rząd się rozleci jak domek z kart, zaczną siebie obwiniać , Tusk największy nieudacznik/cwaniak w polityce ( wszystko przepisał na żonę ) będzie długo i spokojnie żył , a wy wydymani wyborcy sami się pogódźcie…przepraszając sąsiadów
z PiS ..
~~Zenon z dużego niezalogowany
24 maja 2025r. o 15:12
~~Rolę się zmieniły napisał(a): Karol wygra , Rząd się rozleci jak Romek z kart, zaczną siebie obwiniać , Tusk największy nieudacznik/cwaniak w polityce ( wszystko przepisał na żonę ) będzie długo i spokojnie żył , a wy wydymani wyborcy sami się pogódźcie…przepraszając sąsiadów
z PiS ..

Jak już zacząłeś o dymaniu, mamusię pozdrów od Zenka. Będzie wiedziała.
~~kupiłem nick niezalogowany
27 maja 2025r. o 4:00
~~Rolę się zmieniły napisał(a): Karol wygra , Rząd się rozleci jak domek z kart, zaczną siebie obwiniać , Tusk największy nieudacznik/cwaniak w polityce ( wszystko przepisał na żonę ) będzie długo i spokojnie żył , a wy wydymani wyborcy sami się pogódźcie…przepraszając sąsiadów
z PiS ..

Dobra, a tak czysto hipotetycznie... wybory jakimś cudem wygrywa Nawrocki. I co wtedy? Po tym co wiemy już na jego temat, po tym wszystkim co zostało powiedziane jak niby ma wyglądać współpraca z polskim rządem? Wszystko będzie wetował i paraliżował pracę rządu. Przecież temu człowiekowi nie można nawet ręki podać. O żadnej współpracy mowy być nie może. A co z wizytami zagranicznymi? Wyobrażacie sobie w ogóle jaki to byłby wstyd? Poza tym zaraz by się zaczęły ułaskawienia każdego skazanego PiSiora. Byliby bezkarni i śmialiby się ludziom w twarz każdego dnia. Taka łajza kolejne 5 lat żyłaby sobie na koszt podatników mając wszystko na skinienie?! Nie wiem jak Was, ale mnie ta wizja nie tylko przeraża, ale wręcz sobie nie jestem tego wszystkiego wyobrazić.

Nie można do tego dopuścić, 1 czerwca wszyscy na wybory albo czeka nas prawdziwy koszmar.
Rafał musi te wybory wygrać, po prostu musi!
~~głupi wyborca KOalicji niezalogowany
27 maja 2025r. o 17:02
Skopiowałes post jakiegoś nikogo z twittera, możesz być z siebie dumny.
REKLAMA Villaro zaprasza