Rafał powiedział..
Naprawdę nie wiem jak to jest, że moje konto na Facebooku prowadzone jest z Węgier i Belgii, podczas gdy firma odpowiedzialna za nielegalne i hejterskie finansowanie mojej kampanii ma siedziby na Węgrzech i w Belgii.
~~Trudno nadążyć niezalogowany 6 godz. 53 min. temu
"Z danych udostępnionych przez Metę (właściciela Facebooka) wynika, że reklamy opublikowane na początku maja na profilach "Wiesz Jak Nie Jest" i "Stół Dorosłych" kosztowały 420 tys. zł. Miały one formę rozmowy ze "zwykłymi obywatelami". Były wymierzone w Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena. W części z nich chwalono natomiast Rafała Trzaskowskiego.
Wirtualna Polska ujawniła, że za reklamami stoi pracownik fundacji Akcja Demokracja. Organizacja tłumaczyła natomiast, że poleciła swojego pracownika firmie, z którą stale współpracuje w zakresie usług technologicznych i komunikacji. Mowa o firmie Estratos z siedzibą w Wiedniu. Ma ona swoje biura również w Belgii i na Węgrzech. Na jej czele stoi dwóch Węgrów, a fundacja, która jest jej właścicielem, ma powiązania z amerykańskimi Demokratami."
Pytanie, skąd te 420 tys.?
Od stołecznych developerów?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.