Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki sięga po snusa podczas debaty – eksperci ostrzegają przed silnym uzależnieniem
~~To nie tak niezalogowany
29 maja 2025r. o 17:10
"Dobra rozmowa o przyszłości Polski" — napisał Karol Nawrocki na X, po dzisiejszym spotkaniu z Mentzenem
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~ niezalogowany
29 maja 2025r. o 17:16
Gdybym ci ja miała
Chlopaka Batyra
To bym w Grand Hotelu
zaliczała wyra
Ale ze go nie mam
Mój okropny losie
Zamiast w Grand Hotelu
Muszę stać przy szosie.
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
29 maja 2025r. o 17:27
~~ napisał(a): Gdybym ci ja miała
Chlopaka Batyra
To bym w Grand Hotelu
zaliczała wyra
Ale ze go nie mam
Mój okropny losie
Zamiast w Grand Hotelu
Muszę stać przy szosie.

żałośni Jesteście że łykacie cały ściek informacyjny....
~~ niezalogowany
29 maja 2025r. o 17:36
Zabójstwo, handel narkotykami, udział w zorganizowanej grupie przestępczej, kradzieże, wyłudzenia mieszkań - jak ustaliła Wirtualna Polska, takie przestępstwa mają na koncie kibole, z którymi Karol Nawrocki brał udział w ustawce pomiędzy fanatykami Lechii Gdańsk i Lecha Poznań. Kilkunastu z nich zostało skazanych za udział w tamtej bójce. Reszta, w tym kandydat na prezydenta, pozostała na lata "nieustalonymi osobami" w śledztwie w tej sprawie.
29 maja 2025r. o 21:54
"Prokuratura Okręgowa w Poznaniu nie potwierdziła doniesień medialnych na temat rzekomego udziału Karola Nawrockiego w bójce kibiców Lecha Poznań i Lechii Gdańsk w 2009 roku.
- Takie nazwisko nie pojawia się w tym postępowaniu, ani w żadnym innym, które było procedowane w Prokuraturze Okręgowej w Poznaniu"
~~ niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:00
Bo on tam był jako Batyr albo anonimowy ,,niedźwiadek''
29 maja 2025r. o 22:10
~~ napisał(a): Bo on tam był jako Batyr albo anonimowy ,,niedźwiadek''

Zdecyduj się misiu (jasiu?)
29 maja 2025r. o 22:26
~~To nie tak napisał(a): "Prokuratura Okręgowa w Poznaniu nie potwierdziła doniesień medialnych na temat rzekomego udziału Karola Nawrockiego w bójce kibiców Lecha Poznań i Lechii Gdańsk w 2009 roku.
- Takie nazwisko nie pojawia się w tym postępowaniu, ani w żadnym innym, które było procedowane w Prokuraturze Okręgowej w Poznaniu"

Z annałów historii:
Pojedynek w 2009 r. był jedynym w historii, w którym zwyciężyli kibice Lechii Gdańsk. Być może prokuratura zebrała wtedy jedynie dane "poległych" kibiców Lecha Poznań ;)
Z annałów historii:
We wcześniejszych "występach" Lechię Gdańsk reprezentował starszy kibic Donald Tusk. I dlatego brak wcześniejszych sukcesów :D:D
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza