~~Zebrzydowa idzie napisał(a): Ludzie są bardzo zainteresowani referendum i pójdą. Już widać zainteresowanie .
Sesja tylko pokazała że ta rada gminy jest niezdolna do żadnych wspólnych działań . Najbardziej jestem przerażony radną z Zebrzydowej. Taki kołek że szkoda gadać. Kobieta nie rozumie tego co jest napisane na kartce . Zero logicznego myślenia .
~~Żółtopomarańczowa Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zebrzydowa idzie napisał(a): Ludzie są bardzo zainteresowani referendum i pójdą. Już widać zainteresowanie .
Sesja tylko pokazała że ta rada gminy jest niezdolna do żadnych wspólnych działań . Najbardziej jestem przerażony radną z Zebrzydowej. Taki kołek że szkoda gadać. Kobieta nie rozumie tego co jest napisane na kartce . Zero logicznego myślenia .
A ja jak słucham Karasiewicza to szlak mnie trafia . Zero wiedzy , zero zainteresowania mieszkańcami . On pyta przewodniczącą co robiła . A my pytamy co on robił , że nie było go tyle miesięcy na sesji . Jeśli praca jest jaka jest to nie startuje się na radnego i za friko bierze kasę . Po tych sesjach to na referendum nie idzie ponad połowa co mieli iść . To zagrywka Świdrowej i fryzjerki /
~~co to ma być napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Papryka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zebrzydowa idzie napisał(a): Ludzie są bardzo zainteresowani referendum i pójdą. Już widać zainteresowanie .
A ja jak słucham Karasiewicza to szlak mnie trafia . Zero wiedzy , zero zainteresowania mieszkańcami . On pyta przewodniczącą co robiła . A my pytamy co on robił , że nie było go tyle miesięcy na sesji . Jeśli praca jest jaka jest to nie startuje się na radnego i za friko bierze kasę . Po tych sesjach to na referendum nie idzie ponad połowa co mieli iść . To zagrywka Świdrowej i fryzjerki /
Jasne , dziewczyny zamykają przed Robertowiczami drzwi .
Mamo ja wariat . Jak trwoga to boga . Zostawcie R R w spokoju , on tylko zrywa boki ze śmiechu i ma to w czterech literach .
~~A jednak napisał(a): Będą nowe wybory;)