Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grzegorz Braun znowu szokuje: zdemolował wystawę w Sejmie – w Bolesławcu poparło go 5,23% wyborców
~~Ara niezalogowany
wczoraj o 15:02
Podoba mi się postawa p. Brauna. Jasna, wymowna.....Popieram.....Twardy facet,, broni swoich wartości nawet za cenę, jaką obecnie ponosi. Rządzącym tym krajem w rządzie życzę też takiej postawy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnokasztanowa Śliwa niezalogowany
wczoraj o 15:26
~~Szarobrunatny Ubiorek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szafirowy Ziarnopłon napisał(a): Ale głupoty wypisujesz dewastacje popierasz, chory jesteś!

Chodzi o troszeczkę kultury w Sejmie, to nie salon promocyjny (chyba że nie rozumiesz)

No właśnie ''nie salon'' tylko miejsce obrad ( podejmowania ważnych decyzji państwowych) a mam wrażenie ze ''cyrk'' ...
Krzyże ściągamy bo ''przeszkadzają chociaż niby 90% Polaków deklaruje że są ''katolikami'' , flagi ukraińskie ( niby w jakim celu ... tu jest ''jeszcze POLSKA'' czy może już nie??? Świece chanukowe ( po co ? poprawność polityczna czy obrządek pogański ?) wystawa ''promująca społeczność LGBTQ+ ... etc
Pod płaszczykiem ''tolerancji'' tracimy swoją kulturę ( dziedzictwo narodowe), wiarę być może suwerenność...
Wystarczy posłuchać jak sobie skaczemy do gardeł po wyborach, a może po prostu w tym wszystkim chodzi o to ?
~~Butelkowa Kolkwicja niezalogowany
wczoraj o 16:25
~~Ara napisał(a): Podoba mi się postawa p. Brauna. Jasna, wymowna.....Popieram.....Twardy facet,, broni swoich wartości nawet za cenę, jaką obecnie ponosi. Rządzącym tym krajem w rządzie życzę też takiej postawy

Czyli rozumiem, że jeśli będziesz przeciwko wartościom, które są dla mnie ważne to mam prawo zniszczyć coś co do Ciebie należy lub nawet Ci wpier**lić? bo ja przecież swoich wartości bronię
~~Białoszara Facelia niezalogowany
wczoraj o 16:29
podeptał wystawioną w Sejmie wystawę promującą LGBT. no i bardzo dobrze BRAVO panie Braun nie powinna była się tam znaleźć to jest Sejm najjaśniejszej RP a nie burdel
~~Jurek niezalogowany
wczoraj o 16:52
~~Różowawa Kobea napisał(a): Szczęść Boże,brawo panie Braun tak dalej,powodzenia płcie są tylko dwie

Są trzy płcie . S . Lem określił to tak : ,,Mężczyźni , kobiety i chorzy psychicznie ''.
~~ niezalogowany
wczoraj o 16:57
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowawa Kobea napisał(a): Szczęść Boże,brawo panie Braun tak dalej,powodzenia płcie są tylko dwie

Są trzy płcie . S . Lem określił to tak : ,,Mężczyźni , kobiety i chorzy psychicznie ''.

Nie łżyj. To nie są słowa Lema!!Powiedział to jakiś bezmózgi bokser.
~~Iliowobłękitna Rzeżucha niezalogowany
wczoraj o 17:38
Zakompleksiony ....
Pacjent na wolności!
Prymityw z szyldem patriotów (pocisków radzieckich) na łbie.
Mógł zostać prezydentem!
Intelygenty" głosujący na tumana dowiedziały by się gdzie żyli wcześniej.

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
wczoraj o 17:41
~~Ara napisał(a): Podoba mi się postawa p. Brauna. Jasna, wymowna.....Popieram.....Twardy facet,, broni swoich wartości nawet za cenę, jaką obecnie ponosi. Rządzącym tym krajem w rządzie życzę też takiej postawy

100/100 !
Niestety Niemcy mają inny kręgosłup moralny a ich rdzawy namiestnik na okupowanych ziemiach jest bardzo gorliwy w wykonywaniu poleceń Urszuli! Po tej interwencji Grzegorz Braun u mnie ma stajla.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.