Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu jest nieważne
~~Malaga niezalogowany
20 godz. 30 min. temu
Pani burmistrz proszona o podanie się do dymisji
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szara Hutujnia niezalogowany
20 godz. 2 min. temu
~~Brązowawy Rumianek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze

Jej kierownicy tzn mianowany przez nią to samo....

Rozmawiam z sąsiadami wszyscy widzą co się dzieje każdy ma tego serdecznie dość . Pan skiersinis stosuje w swoich komentarzach straszne manipulacje słowne . Ludzie nie chcą takich ludzi w gminie

Czy pracownik administracji rzadowej, konkretnie ZUSu, czyli pan Paweł S ma prawo tak aktywnie politykować? Zawsze był zakaz! Proszę to wyjaśnić z dyr ZUSu. Może pan Paweł łamie prawo?
~~Robert niezalogowany
20 godz. 2 min. temu
Niedługo wracam.
~~Rdzawa Tygrysówka niezalogowany
19 godz. 23 min. temu
~~Malaga napisał(a): Pani burmistrz proszona o podanie się do dymisji

Robimy sondaż ile osób jest za dymisja pani Burmistrz Joanny Świder .
~~xyz niezalogowany
19 godz. 17 min. temu
~~Rdzawa Tygrysówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malaga napisał(a): Pani burmistrz proszona o podanie się do dymisji

Robimy sondaż ile osób jest za dymisja pani Burmistrz Joanny Świder .

Ja i moja rodzina jako pierwsi jesteśmy za dymisją Świdrowej .
~~Złocisty Miskant niezalogowany
18 godz. 16 min. temu
sondę to sobie można włożyć
miedzy bajki
~~Bladoniebieska Bylica niezalogowany
17 godz. 50 min. temu
CZY PANI SWIDER MA PLAN B PSZED WYBORAMI BYLO WIADOMO ZE FREKWENCJI NIE BEDZIE JAK TO W NOWODZCU ZAWSZE BYWA
~~Jasnoczerwony Kaczeniec niezalogowany
17 godz. 8 min. temu
Plan jest taki, że cała jej kadencja to kampania wyborcza. Jej doradca na niczym innym się nie zna więc nic innego nie wymyśli. Tylko zdjęcia, filmiki i AI i rzucanie g*wnem w przeciwników politycznych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza