~~Brązowawy Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze
Jej kierownicy tzn mianowany przez nią to samo....
Rozmawiam z sąsiadami wszyscy widzą co się dzieje każdy ma tego serdecznie dość . Pan skiersinis stosuje w swoich komentarzach straszne manipulacje słowne . Ludzie nie chcą takich ludzi w gminie
Czy pracownik administracji rzadowej, konkretnie ZUSu, czyli pan Paweł S ma prawo tak aktywnie politykować? Zawsze był zakaz! Proszę to wyjaśnić z dyr ZUSu. Może pan Paweł łamie prawo?
~~Malaga napisał(a): Pani burmistrz proszona o podanie się do dymisji
~~Rdzawa Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malaga napisał(a): Pani burmistrz proszona o podanie się do dymisji
Robimy sondaż ile osób jest za dymisja pani Burmistrz Joanny Świder .